Jön a 17. CSR Hungary Díj a legjobb ESG megoldásokért!

Szerző: STA Dátum: 2024. 06. 11. 13:25

Folytatva a CSR Hungary Díj meghirdetésének a hagyományát, 2024-ben immár 17. alkalommal újra lehet pályázni a Magyar Üzleti Felelősség Díjára, a CSR Hungary Díjra. 10 pályázati kategória kis-közép-nagyvállalkozásoknak, intézményeknek a felelős és fenntartható üzlet, az ESG megoldások világában.

„Ez évben már a CSR Hungary Díj pályázati folyamatában teljes mértékben visszatérünk a COVID előtti folyamatokhoz. De természetesen figyelemmel kísérjük, hogy a fenntarthatóság nemzetközi szakmai részén, és az EU taxonómiája, rendelkezései hogyan hatnak a fenntartható üzleti világra, a magyar fenntartható üzleti világra. Ha tetszik az ESG megoldásokra.
Díjazottjaink az elmúlt 17 évben etalonként szolgáltak saját iparági szereplőik számára is. Inspiratív megközelítések és megoldások járultak hozzá versenyképességük megőrzéséhez. Ez a program évente lehetőséget kínál a szervezeteknek, hogy bizalmat és tudatosságot teremtsenek az érdekeltek körében. Felelős és fenntarthatósági irányításuk bemutatásával. Ebben nem kis szerepe van a 2006-tól komplex szakmai és kommunikációs háttérként szolgáló CSR Hungary márkánknak. – mondta el Takács Júlia a CSR Hungary CEO/Alapítója.

Pályázati anyagok leadási határideje: 2024. június 15.

Tovább a részletekhez: https://csrhungary.eu/csr-menedzsment/jon-a-17-csr-hungary-dij-a-legjobb-esg-megoldasokert/

Kapcsolódó cikkeink