Jól sikerült a Csaba Expó

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 05. 23. 14:55

Vasárnap zárta kapuit a 18. Csaba Expo Nemzetközi Kiállítás és Vásár a megyeszékhelyen, ahol 90 standon 130 kiállító jelent meg összesen 200 céget képviselve.

Váradi Zoltán vásárigazgató elmondta: szkeptikusan vágtunk neki, hiszen abból indultunk ki, hogy a gazdasági nehézségek a kiállítóinkat is érintik, ezért úgy véltük, kevesen engedhetik meg maguknak, hogy megjelenjenek. Szerencsére nem így történt. A kiállítói visszajelzésekre alapozva úgy vélte: sikerült megőrizni a korábbi Csaba Expók színvonalát. “Ugyanakkor úgy gondolom, hogy a politikai döntéshozóknak fel kellene ismerniük, hogy a kiállításokon való megjelenések is, indirekt módon, de ösztönzően hatnak a gazdasági fejlődésre, így ebben is támogatni, segíteni kell a vállalkozásokat.”

“A látogatottsággal már nem vagyok annyira elégedett” – fűzte tovább Váradi. Mint mondja, mindig nézik, hogy hány üzletkötés történik, milyenek az eladási statisztikák. Ezek a mutatók a korábbi évekhez képest kis visszaesést jeleznek, de korántsem akkorát, mint ami a gazdasági környezetből várható lett volna.

“Az idei év közönségdíjas kiállítója a Frühwald Kft. lett” – tájékoztatott Váradi Zoltán. Hozzátette: a vállalkozás egy nagyon szép, esztétikus standdal jelent meg és mutatta be termékeit – írja a vallalkozoinegyed.hu.

Kapcsolódó cikkeink