Jóból is megárt az erős
Nemcsak az Európából érkező „vendégsommelier-k” kellettek ahhoz – bár az ő igényeik is nyomtak a latban –, hogy Kalifornia bortermelői elgondolkodjanak boraik alkoholtartalmán. Bár a sokszor 15-17 százalék alkoholtartalmú italokat a kritikusok egy része szívesen fogadta, néha már maguk a borászok rettentek el saját termékük erejétől. Egy elismert ottani borász, Adam Tolmach egyenesen azt nyilatkozta, hogy ő mostanában saját borait nem is issza.
Hogy a borvidéken kiegyensúlyozottabb, az európaiakhoz hasonlóan kevesebb alkoholt tartalmazó borokat készíthessenek, a szakemberek egy része idén a termés megszokottnál korábbi leszüretelését tervezi.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Óriási eredmény: minden korábbinál több Michelin-elismerés a hazai éttermeknek és szállodáknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Budapest a Condé Nast Traveller toplistáján: a főváros a 19. helyen Európa legjobb városai között
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Marriott elindította szabadtéri fókuszú márkáját: Outdoor Collection by Marriott Bonvoy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >