Jelentős kedvezménnyel tankolhatnak a NAK tagjai a Mol-kutakon

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2019. 03. 28. 11:15

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. együttműködésének köszönhetően jelentős kedvezménnyel tankolhat és vehet igénybe szolgáltatásokat a kamara közel 400 ezer tagja számos MOL töltőállomáson.

 


A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) számos különféle szolgáltatással segíti tagjai tevékenységét. A köztestület és a MOL között – korábbi együttműködésük továbbfejlesztésével – kötött megállapodás nyomán pedig speciális kedvezményeket kaphatnak a kamarai tagok a MOL töltőállomásokon. A kedvezmények igénybevételéhez „NAK”-os MOL-kártyát kell igényelni.

Az agráriumban, élelmiszeriparban tevékenykedő kamarai tag vállalkozások, őstermelők, gazdálkodók – főként a szezonális mezőgazdasági munkákhoz igazodóan – az üzemanyagkártyákkal emelt szintű, akár literenkénti 6-20 forintos engedményben részesülnek az üzemanyag-vásárlásaik során.
A kártyák használatával ezen túlmenően kedvezményesen vásárolható palackos PB-gáz, kenőanyagok, autókemikáliák, illetve az autómosás is olcsóbban vehető igénybe.

A különböző típusú és tulajdonságokkal bíró MOL-NAK kártyákról a kamara internetes portálján található bővebb információ (http://www.nak.hu/molnakkartya), illetve a NAK ingyenesen hívható ügyfélszolgálata (+36 80 900 365; [email protected]) és falugazdászai is készséggel segítenek a tagoknak az ügyintézésben.

Címkék: , , ,

Kapcsolódó cikkeink