Izraelben lép piacra a 7-Eleven, üzletet nyit Tel-Avivban

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 01. 13. 09:12

Izraelben lépett piacra a 7-Eleven kényelmi üzletlánc, mely megnyitotta első üzletét Tel-Avivban, a Dizengoff Center Mallban.

Az ország második legnagyobb városában és legnagyobb metropoliszában található üzlet nemzetközi élelmiszereket és italokat, valamint helyi finomságokat kínál.

A kifejezetten az izraeli ízlésvilághoz kifejlesztett friss kóser élelmiszerek széles választékát kínáló üzletben megtalálhatók a szendvicsek, hagyományos saláták, hüvelyesekből készült saláták és kolbászok, helyi forrásból származó szószokkal és feltétekkel.

Az üzletben számos helyi meleg étel, például Zaatar Pita, Kube és Fatayer is kapható lesz.

Tel-Aviv Izrael technológiai és gazdasági központja, és folyamatosan növekvő Y- és Z-generációs lakossággal. Itt található az „Silicon Wadi”, fejlett technológia globális központja Izraelben.

Ken Wakabayashi, a 7-Eleven International társ-vezérigazgatója elmondta: „Izrael virágzó gazdaságával és növekvő népességével kiváló környezetet kínál a 7-Eleven első kiskereskedelmi vállalkozásának a régióban.”

Tavaly a 7IN és az Electra Consumer Products Ltd. 20 évre szóló mester-franchise megállapodást írt alá a 7-Eleven üzletek fejlesztésére és üzemeltetésére Izraelben.

A 7IN-nel kötött megállapodás keretében az Electra Consumer Products a következő öt-hat évben Izrael-szerte bővíteni kívánja a 7-Eleven áruházakat, kezdve Tel-Aviv nagyvárosi területével.

ESM

Kapcsolódó cikkeink