Ízműves élménykonyha
Miközben a külsőségekre fókuszáló világunkban egyre divatosabb az aktív életmód, az egészséges táplálkozás és a fitneszversenyek több mint egymillió magyar számára nem csupán hóbort vagy hiúsági kérdés. A cukorbetegek csak akkor tarthatják kontroll alatt állapotukat és előzhetik meg az életveszélyes szövődményeket, ha a testmozgás mellett a konyhában is tudatosak. Ez azonban sokszor ütközik nehézségekbe, hiszen kifejezetten nagy kihívás olyan fogásokat varázsolni a család asztalára, melyek feledtetni tudják hizlaló megfelelőjüket.

A workshop vezetői Kovács Bence szakács és Schmidt Judit dietetikus
A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége (CEOSZ) ezért elindította az Ízműves élménykonyha eseménysorozatot, mely hagyományos, magyaros ételek diétás és ízletes alternatíváit mutatja be, a jó hangulatú közös főzésekre pedig nem csupán a diabétesszel élőket, de családtagjaikat és minden egészségtudatos érdeklődőt is örömmel várnak. A CEOSZ novemberben és decemberben 4 alkalommal Budapesten, további 3 főzőeseménnyel pedig Győrben várja az érdeklődőket. //
Kapcsolódó cikkeink
Tiltólistára tenné a felvágottakat, alkoholt, cukros italokat a belga egészségügyi tanács új étrendi ajánlásában
A belga Legfelsőbb Egészségügyi Tanács új, 17 pontos étrendi ajánlást…
Tovább olvasom >A friss zöldség-gyümölcshöz való hozzáférés megkönnyítéséért kampányol az Innocent Drinks
A neves gyümölcslé-márka, az Innocent Drinks jótékonysági partnereivel és az…
Tovább olvasom >Az egészséges táplálkozást népszerűsíti a Mercadona
Az egészséges táplálkozás iránti elkötelezettsége jegyében a spanyol Mercadona 2024-ben…
Tovább olvasom >További cikkeink
Az utazás jövője: mesterséges intelligencia válthatja le az utazási irodákat
A turizmus világszerte robbanásszerűen növekszik, különösen Ázsiában, ahol a bővülő…
Tovább olvasom >Filmvetítéssel és késő esti nyitvatartással is várják a fővárosi fürdők nyáron a közönséget
Az iskolai nyári szünet kezdetével változatos programokkal várják a vendégeket…
Tovább olvasom >