Izgalmas l’Atelier újdonságok az ünnepekre
Októbertől már elérhetőek a l’Atelier új variánsai Magyarországon is.
Málnadarabokkal gazdagított táblás Ruby csokoládéval, valamint exkluzív pralinéválogatással bővíti kínálatát októbertől a Nestlé.
Az elegáns megjelenésű l’Atelier Ruby természetes rózsaszín árnyalatát, valamint különleges bogyós-gyümölcsös ízvilágát egy speciális, rubin kakaóbabnak köszönhetően nyeri el.
A töltött l’Atelier Les Bouchées pralinékülönlegességek étcsokoládés-málnás, valamint tejcsokoládés-mogyorós változatokban kerülnek a boltok polcaira.
Az új kézműves jellegű desszertek egyedülálló íz- és textúra élményt közvetítenek. Csokoládéink gondosan válogatott összetevőkkel készülnek mindazoknak, akik szeretnének prémium, minőségi élményeket varázsolni a hétköznapokba. A termékcsomagoláson tápanyagösszetételi- és adagolási információt helyez el a cég, hogy ezzel is segítse vásárlóit a tudatos döntések meghozatalában.
Kapcsolódó cikkeink
Génszerkesztéssel óvná a csokoládé jövőjét a Mars
A Snickers és M&M’s édességek gyártója, a Mars a Pairwise…
Tovább olvasom >A Nestlé továbbra is a világ legértékesebb élelmiszer márkája a Brand Finance szerint
A Nestlé immár tizedik éve vezeti az élelmiszermárkák globális rangsorát,…
Tovább olvasom >Megszűnt a Nespresso kapszulák védelme a Benelux-országokban
A Brüsszeli Fellebbviteli Bíróság döntése értelmében többé nem él a…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Jól hangzik a 11 százalékos vagyonbővülés, de a Blochamps szerint ez csupán a szűk elit boldogsága
A Blochamps Capital szerint a felületes szemlélőnek megtévesztő a jegybank…
Tovább olvasom >Adni Öröm! – Országos összefogás az iskolakezdéshez
Immár ötödik alkalommal hirdeti meg közös tanszergyűjtő akcióját a Magyar…
Tovább olvasom >10 millió forinttal támogatja a nehéz sorsú fiatalokat a Lidl
Nagy érdeklődés övezte a Lidl és a Tisza Cipő kollaborációja…
Tovább olvasom >