Izgalmas l’Atelier újdonságok az ünnepekre
Októbertől már elérhetőek a l’Atelier új variánsai Magyarországon is.
Málnadarabokkal gazdagított táblás Ruby csokoládéval, valamint exkluzív pralinéválogatással bővíti kínálatát októbertől a Nestlé.
Az elegáns megjelenésű l’Atelier Ruby természetes rózsaszín árnyalatát, valamint különleges bogyós-gyümölcsös ízvilágát egy speciális, rubin kakaóbabnak köszönhetően nyeri el.
A töltött l’Atelier Les Bouchées pralinékülönlegességek étcsokoládés-málnás, valamint tejcsokoládés-mogyorós változatokban kerülnek a boltok polcaira.
Az új kézműves jellegű desszertek egyedülálló íz- és textúra élményt közvetítenek. Csokoládéink gondosan válogatott összetevőkkel készülnek mindazoknak, akik szeretnének prémium, minőségi élményeket varázsolni a hétköznapokba. A termékcsomagoláson tápanyagösszetételi- és adagolási információt helyez el a cég, hogy ezzel is segítse vásárlóit a tudatos döntések meghozatalában.
Kapcsolódó cikkeink
Alapos anyagdrágulás a csokoládéknál
Széthúzta a mezőnyt a kakaóbab drágulása a csokoládék között: a…
Tovább olvasom >Eltűnik a piacról a vegán KitKat
Négy év után megszünteti legtöbb piacán a Nestlé a vegán…
Tovább olvasom >Fókuszban a fenntartható élelmezési rendszerek támogatása: megjelent a Nestlé közös értékteremtési összefoglalója
A Nestlé elhivatottan dolgozik azon, hogy világszerte fenntartható, kiegyensúlyozott és…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
A Zwack mediterrán hangulatú reklámfilmmel köszönti az Unicum Orange Bitter széles körű bevezetését
Idén áprilistól a Zwack Unicum italújdonsága, az Unicum Orange Bitter…
Tovább olvasom >A Positive PR lett a DIEGO hivatalos PR-ügynöksége
A Positive Adamsky tagügynöksége, a Positive PR lett a piacvezető…
Tovább olvasom >Minél többet használják a közösségi közlekedést, annál elégedettebbek a BKK ügyfelei
Továbbra is magas, több mint 90 százalékos a fővárosi közösségi…
Tovább olvasom >