Izgalmas ételek és különleges söraromák
A minap különleges ízutazáson vehettek részt a szegedi Gőry Pince-Vendéglőbe meghívott vendéglátóipari szakemberek. A rendhagyó esemény arra hívta fel a szakemberek figyelmét, hogy vendégeik ételeihez ízben harmonizáló söröket ajánljanak.
A találkozó középpontjában az ételek fantasztikus aromái és a mellettük kínált sörök együttes ízharmóniája állt.
A Hügli Food Kft. mesterszakácsa, Simon Tamás által összeállított különleges menüsor mellé Csóka Sándor, a Borsodi Sörgyár Zrt. sörszakértője kínált igazán különleges vagy éppen a mindennapokból már jól ismert sört.
A sörkóstolás érdekessége, hogy a sör a megszokottnál kisebb pohárban, kevesebb mennyiségben kerül a vendég elé, hogy az ízlelés apró momentumaira helyezhesse a hangsúlyt.
A Szegeden megrendezett eseményre a Hügli Food Kft. és a Borsodi Sörgyár Zrt. munkatársai a régió néhány vendéglátóipari vállalkozását hívták meg. A szakemberek körében szervírozott menüsor, illetve a hozzá kínált sörök az igazán gyakorlott kritikusok elismerését is elnyerték. Az ételek és italok íze hol kiemelte, hol pedig kiegyensúlyozta egymást, minden esetben a harmóniát igyekezve megteremteni. A kesernyés és édes, a sima és szénsavas, vagy éppen a fűszeres és a barna ízeinek, illatainak összhangja valódi élménnyé érett a nyolcféle fogás és sör végére.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A SPAR Magyarország is letette a névjegyét Budapest egyik legnagyobb hazai gin fesztiválja mellett
A IV. Gin Market Budapest minden eddiginél több kiállítóval, impozáns…
Tovább olvasom >Master Good, Nestlé Hungária, Tesco Magyarország az idei győztes sorrend
A Trade magazin idén másodszor hirdette meg a Karácsonyi tv-reklámok…
Tovább olvasom >Employer Branding az AI és a GenZ-k korában konferencia: A folytatás
2024. november 27-én a Pasaréti Közösségi Házban került megrendezésre a…
Tovább olvasom >