Ízekkel és felelősséggel egy új, sportos generációért!

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2018. 03. 05. 11:25

“A Kométa, mint felelős élelmiszeripari gyártó a helyes életmód elkötelezett támogatója. Nekünk nemcsak az íz a szenvedélyünk, hanem a jó táplálkozás elősegítése mellett, a sport, a mozgás, a helyes életmód is.
Hiszen a megfelelő táplálkozás mellett a sport az, amivel a legtöbbet tehetünk egészségünkért.


Ebből az elköteleződésünkből kerültek kiválasztásra azon sportok, melyek mellé állt a Kométa, olyan sportokat szeretnénk támogatni, melyek a versenysport mellett, sokak számára is elérhető formában is megjelennek. Tavalyi évben futó eseményeken vettünk részt, melyeket már az idén is elkezdtünk és lelkesen folytatunk, de a 2018-as évben egy másik népszerű és közkedvelt sport mellé is álltunk, a Pannon Cycling bicikli versenycsapat támogatásával kívánjuk népszerűsíteni a két keréken való életmódot.” – mondta el a cég vezetője Giacomo Pedranzini, hogy milyen küldetés és elhivatottság vezéreli a vállalatot a sportok támogatása terén.

A Kométa az egyik legdinamikusabban növekedő vállalat, mely az elmúlt években folyamatosan növelte minőségi húskészítményeinek értékesítését. Mellyel a 2017-es évben, kiemelten magas, több mint 43 millárd forint forgalmat realizált. Ennek köszönhetően mind CSR és mind egyedi támogatások szintjén a 2018-as évet pozitívan és lelkesen tudja indítani.

Mivel a Kométa kiemelt figyelmet fordít a korszerű táplálkozás elősegítésére, ezért kizárólag minőségi alapanyagokat használ termékei gyártásához magyarországi feldolgozó üzemében. A fejlesztések eredményeként, a Kométa termékei kiválóan beilleszthetőek az egészséges, változatos és aktív sportos életmódot követők étrendjébe.
A Kométa, mint vállalat, elsődleges céljául tűzte ki zászlajára a fiatal generáció aktív életmódra és helyes táplálkozásra való nevelését. A Pannon Cycling Team, Magyarország első és egyetlen 100%-ban magyar versenyzőkből álló kontinentális kerékpárcsapatának támogatása ezen elvek mentén került kiválasztásra. Büszkén áll ki a csapat mellett a Kaposváron egyik legtöbb magyar munkáltatót foglalkoztató vállalat.

Mit tesz még a helyes életmódért a Kométa?
A Kométa aktív szerepet vállal a helyes táplálkozás és életmód elősegítésében. Tagja a TÉT platformnak. A Kométa kiváló minőségű termékei magas hústartalmúak, hozzáadott glutamát-, szója és gluténmentesek valamint termék típustól függően hozzáadott laktóz-, és tejfehérje mentesek is. A vállalat nagy hangsúlyt fektet, a fenntartható fejlődési folyamatok megvalósítására; a kisebb környezeti terheléssel és energia felhasználással járó technológiák alkalmazási arányának javítására, az anyagfelhasználás és a hulladékok keletkezésének fokozatos csökkentésére. A Kométánál a hatékonyság, az innováció, a környezetvédelem kiemelt értéket képvisel. Hisznek a folyamatos és fenntartható fejlődésben.

Kapcsolódó cikkeink