Ízek és Borok 2011
November 18-20 között a Budapesti Vásárközpontban tartja első, a nagyközönség számára is nyitott gasztronómiai rendezvényét a Hungexpo Zrt. – az Ízek és Borok kiállítást. Az eseményen több mint száz kiállító vesz részt: félszáz pincészet, különféle nemzetek konyháit képviselő húsz étterem, valamint számos hazai kézműves élelmiszertermék forgalmazói.
A rendezvényt tudatosan a szüret befejezése, az újbor megjelenése utáni időszakra tervezték, amikor a borászoknak újra van idejük a fogyasztóikkal való találkozásra.
A szervezők a sikert látogatói oldalról is valószínűsítik, egyrészt, mert a megjelenő éttermeknek listája rendkívül vonzó lehet a gurmanok számára, másrészt, mert az Ízek és Borokat „jól bejáratott” rendezvényekkel, például a Hó-Show-val és a Spa&Wellnessel egy időben tarják – a kiállításokra ugyanazzal a jeggyel mehetnek be az érdeklődők. Az Ízek és borok kiállításon kulturális programok és koncertek is szórakoztatják a „nagyérdeműt” este 10-ig.
Kele András, a Hungexpo kiállítási igazgatója azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy az Ízek és Borok később önálló rendezvénnyé válik.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Megnyílt az FHA Szingapúr, hat kiállító az Agrármarketing Centrum standján
Több mint ötvenkét országból, mintegy ezerötszáz kiállító részvételével nyílt meg…
Tovább olvasom >„Szerelmem a trade marketing” konferenciasorozat: Infláción innen és túl
A „Szerelmem a trade marketing” konferenciasorozat alcíme idén „Infláción innen…
Tovább olvasom >A világ minden tájáról vonzza az iparági vezetőket a Fruit Logistica
A Fruit Logistica, a világ vezető gyümölcs- és zöldségipari szakkiállítása,…
Tovább olvasom >