Ízek és Borok 2011

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 11. 09. 12:49

November 18-20 között a Budapesti Vásárközpontban tartja első, a nagyközönség számára is nyitott gasztronómiai rendezvényét a Hungexpo Zrt. – az Ízek és Borok kiállítást. Az eseményen több mint száz kiállító vesz részt: félszáz pincészet, különféle nemzetek konyháit képviselő húsz étterem, valamint számos hazai kézműves élelmiszertermék forgalmazói.

A rendezvényt tudatosan a szüret befejezése, az újbor megjelenése utáni időszakra tervezték, amikor a borászoknak újra van idejük a fogyasztóikkal való találkozásra.

A szervezők a sikert látogatói oldalról is valószínűsítik, egyrészt, mert a megjelenő éttermeknek listája rendkívül vonzó lehet a gurmanok számára, másrészt, mert az Ízek és Borokat „jól bejáratott” rendezvényekkel, például a Hó-Show-val és a Spa&Wellnessel egy időben tarják – a kiállításokra ugyanazzal a jeggyel mehetnek be az érdeklődők. Az Ízek és borok kiállításon kulturális programok és koncertek is szórakoztatják a „nagyérdeműt” este 10-ig.

Kele András, a Hungexpo kiállítási igazgatója azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy az Ízek és Borok később önálló rendezvénnyé válik.

Kapcsolódó cikkeink