Ízek és Borok 2011
November 18-20 között a Budapesti Vásárközpontban tartja első, a nagyközönség számára is nyitott gasztronómiai rendezvényét a Hungexpo Zrt. – az Ízek és Borok kiállítást. Az eseményen több mint száz kiállító vesz részt: félszáz pincészet, különféle nemzetek konyháit képviselő húsz étterem, valamint számos hazai kézműves élelmiszertermék forgalmazói.
A rendezvényt tudatosan a szüret befejezése, az újbor megjelenése utáni időszakra tervezték, amikor a borászoknak újra van idejük a fogyasztóikkal való találkozásra.
A szervezők a sikert látogatói oldalról is valószínűsítik, egyrészt, mert a megjelenő éttermeknek listája rendkívül vonzó lehet a gurmanok számára, másrészt, mert az Ízek és Borokat „jól bejáratott” rendezvényekkel, például a Hó-Show-val és a Spa&Wellnessel egy időben tarják – a kiállításokra ugyanazzal a jeggyel mehetnek be az érdeklődők. Az Ízek és borok kiállításon kulturális programok és koncertek is szórakoztatják a „nagyérdeműt” este 10-ig.
Kele András, a Hungexpo kiállítási igazgatója azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy az Ízek és Borok később önálló rendezvénnyé válik.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A SPAR Magyarország is letette a névjegyét Budapest egyik legnagyobb hazai gin fesztiválja mellett
A IV. Gin Market Budapest minden eddiginél több kiállítóval, impozáns…
Tovább olvasom >Master Good, Nestlé Hungária, Tesco Magyarország az idei győztes sorrend
A Trade magazin idén másodszor hirdette meg a Karácsonyi tv-reklámok…
Tovább olvasom >Employer Branding az AI és a GenZ-k korában konferencia: A folytatás
2024. november 27-én a Pasaréti Közösségi Házban került megrendezésre a…
Tovább olvasom >