Ízek és Borok 2011
November 18-20 között a Budapesti Vásárközpontban tartja első, a nagyközönség számára is nyitott gasztronómiai rendezvényét a Hungexpo Zrt. – az Ízek és Borok kiállítást. Az eseményen több mint száz kiállító vesz részt: félszáz pincészet, különféle nemzetek konyháit képviselő húsz étterem, valamint számos hazai kézműves élelmiszertermék forgalmazói.
A rendezvényt tudatosan a szüret befejezése, az újbor megjelenése utáni időszakra tervezték, amikor a borászoknak újra van idejük a fogyasztóikkal való találkozásra.
A szervezők a sikert látogatói oldalról is valószínűsítik, egyrészt, mert a megjelenő éttermeknek listája rendkívül vonzó lehet a gurmanok számára, másrészt, mert az Ízek és Borokat „jól bejáratott” rendezvényekkel, például a Hó-Show-val és a Spa&Wellnessel egy időben tarják – a kiállításokra ugyanazzal a jeggyel mehetnek be az érdeklődők. Az Ízek és borok kiállításon kulturális programok és koncertek is szórakoztatják a „nagyérdeműt” este 10-ig.
Kele András, a Hungexpo kiállítási igazgatója azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy az Ízek és Borok később önálló rendezvénnyé válik.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Történelmi utazás a magyar bor nyomában – Egerben folytatódik a Rubicon és az MKIK előadássorozata
Május 15-én Egerben folytatódik a Rubicon Intézet és a Magyar…
Tovább olvasom >Gulyáságyúval és tacskófutammal indul a food truck szezon
Több száz éves „food truckok” érkeznek a Kincsem Parkba –…
Tovább olvasom >Május 13-án startol a 44. Országos Borverseny – Dr. Nagy István agrárminiszter fővédnöksége mellett nyitják meg a rangos eseményt
A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) 2025. május 13-án rendezi meg…
Tovább olvasom >