Itt az új Mizo Krémkaland puding

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 10. 10. 07:14

A Mizo három kategóriában vezette piacra új termékeit, a boltokban már megtalálhatóak az új Mizo Krémkaland pudingok, görög joghurtok és gyümölcsjoghurtok.

fotó_01_Mizo_packshot_o_opt

A hagyományos pudingok legszebb hagyományaira építve, igen magas, 82%-os teljestej-tartalommal készül az összes ízvariáns, ami biztosítja a krémes állagot és a kellemes élményt. Ezekhez a termékekhez finom, valódi csokoládét és vaníliát használ a gyártó.

A gyümölcsjoghurtok között igazi egzotikumnak számítanak a mediterrán és trópusi gyümölcsök határozott, friss ízével csábító új, minőségi Mizo gyümölcsjoghurtok.

A Mizo görög joghurtok különlegesen krémes, sűrű állagukkal nem csupán a kiváló minőségű joghurtok kényeztetését jelentik, de egyben a tudatos vásárlók és táplálkozásukra odafigyelők számára is vonzó nassolási lehetőséget nyújtanak. Mindössze 0,2% zsírtartalommal rendelkeznek, emellett kétszer annyi fehérjét tartalmaznak, mint a termékkategória többi szereplője átlagosan. A többféle íz és kiszerelés közt mindenki rálelhet saját krémes kedvenceire.

Bevezetés hónapja: 2014. augusztus vége Bevezetési kedvezmények és támogatások: A Mizo Persely promócióban dupla pontot érnek a Mizo Krémkaland termékek szeptember végéig. Terjes körű marketingtámogatás, bevezető akciók,­ termékkóstoltatás. Kapcsolatfelvétel: Sole-Mizo Zrt.; T.: +36–62–569–000;
F.: +36–62–569–048; E-mail: [email protected]; WEB: mizo.hu

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek