Itt az ízesített Jägermeister!
Elesett a Keleti! – mondtuk, amikor bő 3 éve a Becherovka ízesített-higított változata megjelent a piacon, és nem mertünk jósolni, mi jöhet még a gyomorkeserűk frontján. Azóta szótárunkból már kiesett a „blaszfémia” szó, és minden új íznél bólogatunk: igen, igen, persze, a piac igényei…
Amikor a Jim Beam-es dinasztia 7. generációs leszármazottja nemrégiben bemutatta Budapesten a mézes whisky-t, rájöttünk, eljárt felettünk az idő! Most sok sikert kívánunk az 1878 óta gyártott, 54 féle növényből titkos recept alapján készített Jägermeister gyártójának az ital új, vaníliával és fahéjjal ízesített változathoz, a Jägermeister Spice-hoz, amely október 1. óta – állítólag korlátozott számban – kapható az amerikai üzletekben. A 25 százalék alkoholfokú italt állítólag szobahőmérsékleten kell fogyasztani. Arról, hogy Európában mikor élvezhetjük majd, nem szólt a fáma.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >