Itt az ízesített Jägermeister!
Elesett a Keleti! – mondtuk, amikor bő 3 éve a Becherovka ízesített-higított változata megjelent a piacon, és nem mertünk jósolni, mi jöhet még a gyomorkeserűk frontján. Azóta szótárunkból már kiesett a „blaszfémia” szó, és minden új íznél bólogatunk: igen, igen, persze, a piac igényei…
Amikor a Jim Beam-es dinasztia 7. generációs leszármazottja nemrégiben bemutatta Budapesten a mézes whisky-t, rájöttünk, eljárt felettünk az idő! Most sok sikert kívánunk az 1878 óta gyártott, 54 féle növényből titkos recept alapján készített Jägermeister gyártójának az ital új, vaníliával és fahéjjal ízesített változathoz, a Jägermeister Spice-hoz, amely október 1. óta – állítólag korlátozott számban – kapható az amerikai üzletekben. A 25 százalék alkoholfokú italt állítólag szobahőmérsékleten kell fogyasztani. Arról, hogy Európában mikor élvezhetjük majd, nem szólt a fáma.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Borravaló vagy szervizdíj
Gyakran nagy bizonytalanság övezi a témát: a mára szinte mindenhol alkalmazott…
Tovább olvasom >Az NTAK-ból már látszik: 16%-kal nőtt az utazók száma az őszi szünetben
Kiemelkedő utazási kedvet hozott hazánkban az október 26. és november…
Tovább olvasom >Magyar narancs: málna nem, füge és banán igen
A klímaváltozás miatt a Kárpát-medencében olyan növényfajok tűnhetnek el, amelyek…
Tovább olvasom >