Itt a Zenélő Túró Rudik kampány

Szerző: Trademagazin Dátum: 2022. 01. 10. 10:37

Az egész közép-kelet-európai régióban egyedülálló, innovatív közös kampánnyal kezdi az évet a Pöttyös és a Spotify. Az ikonikus pöttyöket Valentin napig ismét felváltották a szívecskék, a csomagoláson azonban a kedves üzenetek mellett ezúttal Spotify appal beolvasható kódokat is találunk. A Spotify saját fejlesztésű kódjai a QR kódokhoz hasonlóan működnek, és az érzéseket megzenésítő, egyedileg összeállított playlisteket rejtenek.

Igazi love brand

2022. január 10. és február 14. között Magyarország legkedveltebb márkája, a Pöttyös immár kilencedik alkalommal jelentkezik hagyományteremtő szívecskés kampányával. Az akció lényege kilenc éve változatlan: a piros pöttyökből Valentin napig szívecskék lesznek, a túródesszertek csomagolásán pedig kedves, perszonalizált üzenetek kapnak helyet. A feliratos finomságokkal kifejezhetjük érzéseinket, üzenhetünk szeretteinknek, szerelmünknek, családunknak, barátainknak vagy kollégáinknak. Harangozó Barbara, a Pöttyös senior brand managere szerint a szívecskés kampány népszerűségének a folyamatos megújulás a záloga:

„Minden évben csavarunk egyet a kampány alapkoncepcióján, amivel sikeresen megszólítjuk és aktivizáljuk a fogyasztókat. Idén a csomagoláson szereplő, tematikusan összeállított Spotify zenei playlistekre mutató kódokkal tesszük digitálisan megoszthatóvá a Túró Rudi-élményt. A playlistekbe olyan dalokat válogattunk, amelyek szövegükben, címükben és hangulatukban is átadják a megfogalmazott üzenetet, és megszólaltatják a Pöttyös márkához illeszkedő, vidám, optimista életérzést.”

A zene már a 2019-es kampány során is fontos szerepet kapott, akkor ismert hazai dalszövegek kerültek a limitált kiadású Pöttyös Túró Rudikra. Idén a Pöttyös és a Spotify egyedülálló együttműködésének köszönhetően valóban megzenésíthetjük érzéseinket. Míg korábban a csomagoláson lévő dalrészlettel üzenhettük meg kedvesünknek, hogy „Mindenre ráveszel”, most az „Átjössz este?” feliratos Túró Rudin található kódot beolvasva egy tematikus playlistre jutunk a Spotify appban, ahol felhangzik a Halott Pénz slágere.

„Mindig különleges, ha két “lovebrand” találkozik és közösen valósítanak meg egy kreatív kezdeményezést. A Spotify a zenével, a Pöttyös a finom túródesszertekkel vált elválaszthatatlan fogalommá. Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen innovációt a Pöttyössel közösen és a magyar piacon elsőként tudunk bemutatni a közép-kelet-európai régióban.”

– nyilatkozott az együttműködésről Fekete Zsuzsa, a Spotify Senior Client Solutions Managere a Httpoolnál.

A Spotify saját fejlesztésű kódjai a QR kódokhoz hasonlóan működnek, melyeket a Spotify appjával beolvasva közel negyven lejátszólistához férnek hozzá a limitált kiadású Pöttyös desszertek fogyasztói. A legismertebb magyar és nemzetközi előadók TOP200-as slágereiből összeállított tematikus playlistekben mindenki megtalálja kedvencét, hiszen ezeken a legújabb zenék mellett olyan ikonikus dalok is megtalálhatóak, amiket minden korosztály egyszerre tud dúdolni. A kampányhoz a kreatív támogatást az ACG Reklámügynökség biztosította.

Kapcsolódó cikkeink