Itt a tésztapizza!
Nincs már nálunk sem olyan magára valamit is adó, a vendéglátásban érintett weboldal, ami ne foglalkozott volna így vagy úgy a ramenburgerrel, azaz az Amerikában gyorsan híressé vált tésztaalapú hamburgerrel. (Mi itt adtunk magunkra!) Keizo Shimamoto, akinek nem jutott eszébe levédetni az ötletet (mint a donut-ét az ugyancsak New York-i cukrásznak, Dominique Anselnek), foghatja a fejét: találmányát a fél USA másolja, és már megjelentek a spagettis, lasagne-ás és ki tudja még milyen változatok is.
És jött a még abszurdabb ötlet! A nálunk is ismert keleti tésztafajtából, a ramenből készülnek már az első pizzák. Hogy a tésztamániások nem nyugszanak, vagy a kényszeresen újítók, még nem derült ki, de a végeredményt mi is kipróbálnánk – egyszer legalábbis biztosan. Állítólag az elkészítése is pofonegyszerű, és feltehetően kevés az olyan gyerek, akinek nem lehetne sikerrel kínálni az éttermek gyerekmenüjében.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
GKI Elemzés: EU-s források nélkül csak döcögne a hazai gazdaság
Idén május 1-én ünnepeljük uniós csatlakozásunk 21. évfordulóját. EU-s tagságunknak…
Tovább olvasom >Csökkentette az élelmiszerárakat az árrésstop és az online Árfigyelő bővítése
2025 áprilisában csökkent az infláció és az élelmiszerárak növekedési üteme…
Tovább olvasom >NGM: mindig fellépünk az indokolatlan áremelés ellen, a következő hónapokban tovább csökkenhet az infláció
Áprilisban az infláció mértéke 4,2 százalékra, míg az élelmiszerinflációé 5,4…
Tovább olvasom >