Itt a tésztapizza!
Nincs már nálunk sem olyan magára valamit is adó, a vendéglátásban érintett weboldal, ami ne foglalkozott volna így vagy úgy a ramenburgerrel, azaz az Amerikában gyorsan híressé vált tésztaalapú hamburgerrel. (Mi itt adtunk magunkra!) Keizo Shimamoto, akinek nem jutott eszébe levédetni az ötletet (mint a donut-ét az ugyancsak New York-i cukrásznak, Dominique Anselnek), foghatja a fejét: találmányát a fél USA másolja, és már megjelentek a spagettis, lasagne-ás és ki tudja még milyen változatok is.
És jött a még abszurdabb ötlet! A nálunk is ismert keleti tésztafajtából, a ramenből készülnek már az első pizzák. Hogy a tésztamániások nem nyugszanak, vagy a kényszeresen újítók, még nem derült ki, de a végeredményt mi is kipróbálnánk – egyszer legalábbis biztosan. Állítólag az elkészítése is pofonegyszerű, és feltehetően kevés az olyan gyerek, akinek nem lehetne sikerrel kínálni az éttermek gyerekmenüjében.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Sok sót tartalmaznak és drágák az új generációs növényi alapú húsok
Míg a növényi alapú húshelyettesítők nagy többsége a hússal szemben…
Tovább olvasom >A baby boomerek jelentik a növekedés kulcsát az öregedésgátló bőrápoló termékek piacán
A Baby Boomer generáció növekvő érdeklődése az egészséges öregedés iránt…
Tovább olvasom >A versenyfenyegetettséget elemzi a dunnhumby és a Placer.ai új AI-alapú eszköze
Új AI-eszközt alkotott a dunnhumby és a Placer.ai, amely képes a…
Tovább olvasom >