Itt a tésztapizza!
Nincs már nálunk sem olyan magára valamit is adó, a vendéglátásban érintett weboldal, ami ne foglalkozott volna így vagy úgy a ramenburgerrel, azaz az Amerikában gyorsan híressé vált tésztaalapú hamburgerrel. (Mi itt adtunk magunkra!) Keizo Shimamoto, akinek nem jutott eszébe levédetni az ötletet (mint a donut-ét az ugyancsak New York-i cukrásznak, Dominique Anselnek), foghatja a fejét: találmányát a fél USA másolja, és már megjelentek a spagettis, lasagne-ás és ki tudja még milyen változatok is.
És jött a még abszurdabb ötlet! A nálunk is ismert keleti tésztafajtából, a ramenből készülnek már az első pizzák. Hogy a tésztamániások nem nyugszanak, vagy a kényszeresen újítók, még nem derült ki, de a végeredményt mi is kipróbálnánk – egyszer legalábbis biztosan. Állítólag az elkészítése is pofonegyszerű, és feltehetően kevés az olyan gyerek, akinek nem lehetne sikerrel kínálni az éttermek gyerekmenüjében.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Több mint 13 tonna adomány gyűlt össze a NOE és a CBA közös húsvéti akcióján
Több mint 13 tonna adomány gyűlt össze a Nagycsaládosok Országos…
Tovább olvasom >Megnövelt kapacitással segíti a húsvéti visszaváltást a MOHU
Az ünnepek közeledtével várhatóan a boltok forgalma növekedni fog, így…
Tovább olvasom >