Itt a tésztapizza!
Nincs már nálunk sem olyan magára valamit is adó, a vendéglátásban érintett weboldal, ami ne foglalkozott volna így vagy úgy a ramenburgerrel, azaz az Amerikában gyorsan híressé vált tésztaalapú hamburgerrel. (Mi itt adtunk magunkra!) Keizo Shimamoto, akinek nem jutott eszébe levédetni az ötletet (mint a donut-ét az ugyancsak New York-i cukrásznak, Dominique Anselnek), foghatja a fejét: találmányát a fél USA másolja, és már megjelentek a spagettis, lasagne-ás és ki tudja még milyen változatok is.
És jött a még abszurdabb ötlet! A nálunk is ismert keleti tésztafajtából, a ramenből készülnek már az első pizzák. Hogy a tésztamániások nem nyugszanak, vagy a kényszeresen újítók, még nem derült ki, de a végeredményt mi is kipróbálnánk – egyszer legalábbis biztosan. Állítólag az elkészítése is pofonegyszerű, és feltehetően kevés az olyan gyerek, akinek nem lehetne sikerrel kínálni az éttermek gyerekmenüjében.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Zöldülő gasztromarketing és Z-gen
A Magyar Marketing Szövetség HoReCa & Event és Zöld Tagozat…
Tovább olvasom >Áruveszteség-csökkentő megoldás
A francia Groupement Les Mousquetaires, mely olyan márkákat képvisel, mint…
Tovább olvasom >Mit tartogat 2025 a magyar lakosság számára?
Hogyan tekintenek a magyarok az új évre? Milyen várakozásokkal vannak…
Tovább olvasom >