Itt a Molson Coors Staropramen 0.0

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 03. 01. 09:54

A Molson Coors Staropramen 0.0-ja egy új alkoholmentes láger, amelyet több mint két évig tökéletesített a sörfőző csapat.

Mivel világszerte egyre több sörivó fordul az alkoholmentes sörök felé, a Molson Coors Beverage Company az Egyesült Királyságban, az Ír Köztársaságban, valamint Közép- és Kelet-Európa egyes részein bevezeti a Staropramen 0.0-t.

A sör márciusban jelenik meg egyes brit kiskereskedelmi egységekben, miután február elején debütált Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban és Romániában.

A The Drinks Business-nek nyilatkozva Kathryn Reynolds, a Molson Coors Beverage Company prémium sörökért felelős marketingkontrollere elmondta: „A Staropramen szakértő csapata addig csiszolta az alkoholmentes lager sör főzésének módszerét, míg az képes lett a Staropramen ízvilágot valóban visszaadni. Az eredmény a Staropramen 0.0, egy telt ízű cseh pilsner zéró alkohollal”.”

A Staropramen 0.0 330 ml-es palackokban és multipack kiszerelésben kerül forgalomba.

A Molson Coors elmondta, hogy 0,0%-os sört „lényegesen nehezebb elkészíteni, mint a 0,5%-ot”, de kiemelte, hogy a Staropramen 0,0 megőrizte „finom édes ízét és lágy malátás-gyümölcsös aromáját”.

The Drinks Business

Kapcsolódó cikkeink