Itt a Medve Mesterfogás – Vadonatúj termékkategória a Pannontejtől

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 05. 08. 12:08

A Pannontej Zrt. olyan népszerű piacvezető sajtmárkák gyártója, mint a Medve, Pannónia, Tihany és Karaván. A cég hosszú távú sikerének kulcsa a mindig kiváló minőségű hagyományosan piacvezető sajtok és a folyamatos termékinnováció. Ennek köszönhető, hogy a Pannontej ma a magyar márkás sajtkészítés és -forgalmazás vezető szereplője. A Pannontej kiemelt célja a magyar sajtkultúra fejlesztése, és a Magyarországon erős, versenyképes márkák megújítása és támogatása, változatlanul magas színvonal biztosítása mellett.

„Hiszünk abban, hogy az itthon nagy népszerűségnek örvendő kiváló minőségű piacvezető márkáink és termékeink folyamatos fejlesztése a Pannontej Zrt. sikerének záloga. A termékek fejlesztésénél elsődleges szempontnak tartjuk a vevők, illetve a fogyasztók igényeit és észrevételeit.” – hangsúlyozta Szautner Péter, a Pannontej Zrt. vezérigazgatója.

2011-ben is a Medve volt a legnépszerűbb sajtmárka Magyarországon. A Medvét, melynek története immár 100 éves múltra tekint vissza, ma is az 1900-as évek elején alapított répcelaki üzemben készítik. A Medve sajt gyártása a ’70-es években indult újra, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően hamar Magyarország legkedveltebb sajtja lett.

A modern háziasszonyok olyan új konyhatechnológiai megoldásokat keresnek, amelyek leegyszerűsítik és felgyorsítják az ételek elkészítését. Erre az igényre válaszol a Pannontej termékfejlesztése, amely egy vadonatúj univerzális termékkategóriát hozott létre. Az új Medve Mesterfogás egy tejszínes alapkrém, mely amellett, hogy kiváló krémesítő és bevonó képességének köszönhetően remekül használható különböző tésztafélék, krémlevesek, szószok, öntetek és csőben sült zöldséges-, hús- és halételek elkészítéséhez; hidegen is kiválóan kenhető. A Medve Mesterfogás egy multifunkcionális termék, amely több termékkategória előnyeit ötvözi. Főzésre és szendvicsek készítésére is kiválóan alkalmas helyettesítheti a főzőtejszínt, tejfölt, vajat, vajkrémet, margarint. Használata gyors és egyszerű, a végeredmény pedig mindig biztos. Jól ötvözi a tejszín, vaj és túró tiszta, friss ízét és illatát, főzés közben még magas hőfokon is megőrzi krémes állagát, nincs savókiválás és kicsapódás. A termék olyan modern és dinamikus, nyitott nőknek és férfiaknak szól, akik könnyű, gyors, és finom megoldásokat keresnek a mindennapi étkezésben.

„Nagyon szeretem a gyorsan elkészíthető finom és egészséges ételeket. Annak ellenére, hogy fontosnak tartom, hogy mindig kerüljön az asztalra meleg étel, gyakran megesik, hogy nincs időm bonyolult és időigényes ételeket főzni. Ezért a hűtőszekrényben mindig helye lehet ennek a lágy tejszínes krémnek, ami kiválóan helyettesíti a főzőtejszínt, vagy akár a tejfölt, de adott esetben a vajat vagy margarint is. Örülök, hogy a Medve Mesterfogással egy igazi multifunkcionális terméket próbálhattam ki, amivel egyszerűen, gyorsan és ízletesen készíthettem el kedvenc fogásaimat és szendvicseimet! – mondta el Hegyi Barbara, színésznő, aki az elsők között próbálhatta ki a Medve új termékét.

A Medve Mesterfogás május 7-től elérhető a hazai boltok polcain.

Kapcsolódó cikkeink