Itt a Burger King húsmentes hamburgere

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2019. 11. 12. 10:30

A Burger King növényi alapú pogácsával készülő, új húsmentes hamburgerének árusítását kedden, Európa 25 országában kezdte meg, a társaság Rebel Whoppere a cég több mint 2 500 európai éttermében, köztünk hazánkban is elérhető már – írja a portfolio.hu.

A Burger King kedden Európa-szerte megkezdte a növényi alapú pogácsával készülő, húsmentes hamburgerének árusítását, a társaság Rebel Whoppere a kontinens 25 országában több mint 2 500 gyorséttermében érhető el, köztük a cég magyarországi egységeiben is, ami a márka eddigi történelmének legnagyobb termékbevezetése.

A Burger King a The Vegetarian Butchert kérte fel a pogácsa elkészítésére, a két márka együtt hozta létre az új szendvicset. A Hollandiában található, műhúst gyártó céget, a The Vegetarian Butchert az Unilever 2018 végén vásárolta meg.


A cég a Rebel-menü elemeit a Svédországban fejlesztette ki a holland Vivera segítségével, a Burger King Európáért, Közel-Keletért és Afrikáért felelős elnöke a Bloombergnek kiemelte, hogy a Vegetarian Butcher volt a lehető legjobb partner a termék európai bevezetéséhez. A Burger King közleménye szerint az új Rebel szendvics ez első harapástól az utolsóig az eredeti, ikonikus Whopper-élményt nyújtja. (portfolio.hu)

Kapcsolódó cikkeink