Italkategória, aranyérem: Heineken Hungária Zrt.
Nagy Soproni SzámShow Az italkategória első helyezettje a Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. „Nagy Soproni Szám-show” elnevezésű aktivitása lett.
Tóth Gergely, a Soproni márka vezetője videóbeját-szásokkal elevenítette fel a Boros–Bochkor nevével fémjelzett, fergeteges hangulatú 2007-es számsorsolásokat, ami megalapozta a 2008-as promóció sikerét is. A szakember külön kiemelte a kereskedelem elkötelezettségét, hiszen a promóció ideje alatt az üzletekben naponta kézzel kellett kiírni a nyerő számokat, amit a boltosok nagy lelkesedéssel meg is tettek. 2008-ban egyszerűbb mechanizmussal, és továbbra is vonzó, nagy nyereményekkel ismétlődött meg az akció június 1-től szeptember 30-ig. A nyerőszámokat és a hozzá tartozó nyereményeket a söröskupakokban, nyitófüleken, illetve a HoReCa-egységekben kuponokon lehetett megtalálni. Egy nyerőszámhoz heti egy típusú nyeremény kapcsolódott. Az ajándékok összértéke 50 millió forint volt, ami tartalmazott például autót, digitális kamerát, LCD-televíziót és egy négyszemélyes utat az olimpiára.
Erős média- és POS-támogatás gondoskodott arról, hogy a fogyasztók, vásárlók értesüljenek a promócióról. A tv-ben a népszerű „Sörbarátok” epizódok 14 héten keresztül reklámozták az akciót. A Sláger Rádióban naponta öt alkalommal hangzottak el a nyertes számok, és a szerencsés nyertesekkel interjú készült. A promóciót az üzletekben nagyon látványosan dekorált másodkihelyezésekkel jelenítették meg.
Az aranyérmet és a hozzá tartozó díjakat Tóth Gergely, a Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. márkavezetője vette át.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Budapest ad otthont szeptemberben az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak
Idén Budapest ad otthont az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak (European Organic…
Tovább olvasom >Ismét sikeres megjelenés volt a Jövő Áruháza
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás hivatalos lapja a Trade magazin, amely…
Tovább olvasom >A fenntarthatóság és felelős gyártás volt idén az Alimentaria&Hostelco fókuszában
Idén március 18. és 21. között került sor az Alimentaria&Hostelco…
Tovább olvasom >