Ismét Superbrands díjas a COOP
A COOP idén is részesült a legkiválóbb hazai fogyasztói márkáknak járó kitüntetésben, a Superbrands díjban, amely bizonyítja, hogy az üzleteibe naponta betérő másfél millió vásárlón túl a szakma is elismeri az üzletlánc eredményeit. A COOP immáron háromszoros Superbrands díjas.
December elején, Budapesten több száz fős közönség előtt, immár tizedik alkalommal kerültek átadásra a hazai Superbrands díjak. A védjegyet évről évre azoknak a márkáknak ítélik oda, amelyek saját területükön kitűnő hírnévre tettek szert, illetve a hozzájuk kapcsolt értékek olyan érzelmi és kézzelfogható előnyöket nyújtanak, amelyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek.A fentieken túl természetesen a szakértő bizottság figyelembe veszi az adott brand tradícióját, történelmét, piaci szereplését, a márka reputációját, tudatos innovációját és stratégiáját. Tavaly óta, a független bírákon kívül maguk a fogyasztók is részt vesznek a díjazottak kiválasztásában.
Az ünnepi díjátadót követően Sipos-Tompa János, a CO-OP Hungary Zrt. igazgatóságának tagja elmondta: „A COOP közel 20 éves fennállása óta kiemelt figyelmet fordít a kölcsönösen kedvező kapcsolat fenntartására, mind üzleti partnereivel, mind pedig a fogyasztóival. Többek közt ennek is köszönhetjük, hogy az elmúlt évek változó kereskedelmi környezetében is sikerrel tudtuk megőrizni, meghatározó piaci pozíciónkat,és folyamatosan erősíteni márkaértékeinket.A Superbrands elismerésre, mint erőfeszítéseink visszaigazolására tekintünk.A jövőben is azért dolgozunk, hogy a vásárlóink továbbra is elégedettek legyenek, amikor a mi boltjainkat választják.”
Serényi János, a Superbrands Program szakmai vezetője az üzletlánc díjának indoklása kapcsán a hálózat boltjaiban a kedvező ár/érték arányú, jó minőségű áruk széles választékára, valamint a kulturált, vevőbarát kiszolgálásra hívta fel a figyelmet, amelyekkel a szakértő bizottság egyöntetű véleménye szerint a COOP pozitív példát állít az ágazat szereplői elé.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szendvicshozzávalókból tankolunk fel leginkább
Pékáru, felvágott, sonka, szalámi és valamilyen kence – ezeket az…
Tovább olvasom >Elindult az Eisberg egészségtudatos táplálkozásra ösztönző kampánya
Naponta legalább öt adag zöldséget vagy gyümölcsöt kellene fogyasztanunk az…
Tovább olvasom >BH AgrárTrend Index: stabilizálódtak a magyar élelmiszer-gazdaság kilátásai
Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első…
Tovább olvasom >