Ismét óriási magyar sikerek a Nemzetközi Körömépítő Bajnokságon Düsseldorfban

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 03. 24. 11:41

Az idén 29 országból összesen 53 versenyző érkezett a düsseldorfi BEAUTY INTERNATIONAL szakvásár keretében a Nemzetközi Körömépítő Bajnokságra, amelyen 2011. március 19-én és 20-án az egyes országok bajnokai mérték össze tudásukat. Magyarországot a MOSZI 2010. december 5-i Körömépítő- és díszítő versenyének győztesei képviselték: Darabos Éva zselé kategóriában és Kovács Gabriella porcelán kategóriában.

Helyesbítés: A MOSZI építő kategóriának versenyének győztesei képviseltél hazánkat Düsseldorfban, mivel a december 5-i verseny egyben a Düsseldorfban megrendezésre kerülő Műkörömépítő Világbajnokság kvalifikációs versenye volt.

A düsseldorfi versenyen zselé kategóriában 26, míg porcelán kategóriában 27 versenyző indult. A kiválóan felkészült versenyzők feladata az volt, hogy a lehető legtermészetesebb, harmonikus összhatásban prezentálják a köröm hosszúságát, formáját és a „smile line”-t.

Porcelán kategóriában a Düsseldorfi Nemzetközi Körömépítő Bajnokság helyezettjei:
1.Kovács Gabriella, Magyarország (517,5 pont)
2.Linn Himberg-Larsen, Norvégia (508,5 pont)
3.Natalia Penkova, Oroszország (495,5 pont)

Zselé kategóriában a Düsseldorfi Nemzetközi Körömépítő Bajnokság helyezettjei:
1.Irina Klokova, Lettország (507 pont)
2.Darabos Éva, Magyarország (502 pont)
3.Frank Schäberle, Németország (470 pont)
A Nemzetközi Körömépítő Bajnokság zsűritagjai a szakma nemzetközi szinten elismert képviselői voltak: a tavalyi győztes, Malekné Vígh Mária (Magyarország), Linda Lijbregts (Hollandia), Carla Collier (USA), Ekaterina Raskutina (Oroszország), Adriana Romo (Mexikó), Linara Dokochaeva (Oroszország).

A düsseldorfi Beauty szakmai versenyei az idén összesen 33 ország 110 versenyzőjének adtak teret, hogy az országukat képviselő legjobbak Make-up és körömépítő versenyeken mérhessék össze tudásukat.

Az idei Beauty szakvásáron 25 országból 1250 kiállító – közöttük a magyar Mystic Nails Kft és a szintén magyar Elite Cosmetix-Crystal Nails – mutatta be termékeit és szolgáltatásait. A rendezvényre 45 országból 49.700 szakmai látogató érkezett.
A szakvásár keretében szervezett előadásokon, workshopokon mintegy 10.000 szakember bővítette szakmai ismereteit kozmetika, köröm- és lábápolás, valamint wellness témában.

„A szépségápolás legújabb trendje a Neo Nature. Ez érvényes az alapanyagokra és a színekre is: minden trendi, ami természetes és egészséges” – nyilatkozta Andrea Eppert, a Beauty sajtófőnöke.

Kapcsolódó cikkeink