Ismét lesz utazási vásár Debrecenben

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 03. 11. 10:30

Új helyszínen, a Nagyerdei Stadion Halljában rendezik meg a 26. debreceni utazási vásárt március 18-20. között – közölte a város alpolgármestere csütörtökön sajtótájékoztatón Debrecenben.

debrecen

Komolay Szabolcs elmondta azt is, hogy nyolcéves szünet után rendezik meg a debreceni autókiállítást, a stadion külső rendezvényterén 17 márkát képviselve 60 autót állítanak ki.

Az idei utazási vásár díszvendége a Közép-Dunántúl – A királyi régió lesz – tette hozzá megemlítve, hogy a hallban 45 standot alakítanak ki, 13 utazási iroda és 14 turisztikai szervezet mutatkozik be.

Lencsés Tamara, a Magyar Turizmus Zrt. közép-dunántúli regionális marketing igazgatója elmondta: igazgatóságuk négy társkiállítóval – Székesfehérvár, Duna-Gerecse, Bakony-Balaton, Velencei-tó – mutatkozik be Debrecenben.

Érdekességként említette, hogy Székesfehérvár óriásbáb kísérettel érkezik a cívisvárosba: a 4 méter magas és 2,5 méter széles figurákkal arra szeretnék ösztönözni a debrecenieket, hogy kedvet kapjanak egy székesfehérvári látogatásra.

Miklósvölgyi Péter, a debreceni Campus Kft. ügyvezetője arra hívta fel a figyelmet, hogy az utazási vásár és az autókiállítás együttes megrendezésével ingyenes, családi rendezvényre várják az érdeklődőket a debreceni Nagyerdőbe.

A várakozások szerint mintegy húszezren is felkereshetik a rendezvényeket, ahol hagyományos vásári programok, táncbemutatók, zenekari fellépések szórakoztatják majd a közönséget.

A madárbemutatón a látogatók naponta kétszer találkozhatnak Helkával, a vörösfarkú ölyvvel – ismertette az igazgató. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink