Ismét Jövő Áruháza a Foodapesten

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 01. 31. 12:41

A jövő boltja egyre inkább szolgáltatóközpont lesz, ahol a napi cikkek beszerzése mellett helyet kap az azonnali fogyasztás, a modern értékesítést támogató eszközök, a speciális pénzügyi megoldások, az információszerzés, vagy éppen az elektromos autó feltöltése is. A Future Store Innovations szervezőcsapata a Foodapest keretében, az A pavilon 207/A standján olyan jövőbe mutató, innovatív, trendi termékek, szolgáltatások, újdonságok, megoldások sorát vonultatja fel, amelyek már elérhetőek a magyar piacon és elterjedésük nagyban befolyásolja a hatékony értékesítés, modern kereskedelem alakulását.

Megragadó látvány, hatásos megjelenítés, vizibilitás, élmény, saját tapasztalat, interakció, vevőbevonzás és bevonás, aktiváció – ilyen és hasonló varázsszavak mentén épül fel a több mint 350 négyzetméteres Jövő Áruháza. A valós bolti környezet minden, a maga nemében valamilyen újítást hordozó kellékével, a parkolótól a bejáraton át, az eladótér állandó és mobil bútorzata között vezet a vásárló útja egészen a kasszazónáig. Minden árucikk és vásárlásösztönző eszköz a maga helyén, valós környezetben mutatkozik be. A látogatók figyelmét nem kerülheti el egyetlen részlet sem, hiszen a stand bejárása csak az óránként indított, vezetett túrák keretében lehetséges. Azonnali tárgyalások bonyolítására a stand területén működő Future Café névre keresztelt kávézó nyújt lehetőséget.

2010-ben az akkori Foodapest kiállítás leginnovatívabb, egyik legérdekesebb standja címet kapta a Jövő Áruháza a látogatóktól. Idén is mindent megtesznek a szervezők, hogy a szakmai érdeklődők a napi gyakorlatban azonnal alkalmazható ötleteket, benyomásokat, kapcsolatokat szerezzenek.

A Foodapest kiállításra ingyenes e-ticketet biztosítunk, amennyiben regisztrál a www.foodapest.hu/trademagazin linken.

A február 5-8. között nyitvatartó kiállítás bármely napján regisztrálhat az óránként induló, a Future Store standon minden megjelenő innovációt bemutató, tárlatvezető sétára. A regisztráció a helyszínen személyesen történik az A pavilon 207/A stand pultjánál.

A Future Store stand szervezője a Foodapest kiállítás hivatalos lapja, a Trade magazin, valamint a Trade Marketing Klub. További információ kérhető az [email protected] és az [email protected] címen.

Future store 210×297 0129

Kapcsolódó cikkeink