Ismét Anuga

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 05. 05. 11:02

A kölni Anuga mind Ausztria, mind Magyarország agrár- és élelmiszergazdasága számára az egyik legfontosabb nemzetközi vásárplatform, Németország pedig 80 millió fogyasztójával a világszerte legvonzóbb termék elhelyezési piacok közé tartozik.

A magyar élelmiszergazdaság 2010-ben 686 millió euró értékben helyezett el árukat Németországban-nyilatkozta Gerald Böse, a Kölnmesse GMBH igazgatótanácsának elnöke a május 3-i, bécsi Anuga sajtótájékoztatón.

A kereken 6.500 kiállító 2011-ben is felöleli az élelmiszer- és üdítőital-kereskedelem teljes spektrumát. A kiállítók az öt kontinens 100 országából érkeznek. A résztvevők között vannak egyrészt a nagy piacvezető vállalkozások, másrészt a kis- és középvállalkozások sokasága. A bemutatott termékek kínálati spektruma sehol sem olyan változatos, átfogó és nemzetközi, mint a kölni Anuga Vásáron.

Az Anuga a Kölni Vásár teljes területét elfoglalja, összesen 284.000 m²- t és világviszonylatban az ötödik legnagyobb vásárterülettel rendelkezik.

Ebben az évben is kereken 150.000 szakmai látogatóra számítunk a világ minden tájáról – tájékoztatta a résztvevőket a Kölmesse elnöke.

A legutóbbi Anuga Vásáron, tehát két éve, 149.349 beszerző regisztrált a világ 180 országából, közöttük a kereskedelem, az out-of-home-kereskedelem és a New Channel-ek top-kereskedői.

Az Anuga szakvásárok filozófiája elsősorban az új Anuga FoodService szakvásár folytán gazdagodott új és fontos komponenssel. Az Anuga FoodService az eddigi Anuga CateringTec szakvásár következetes továbbfejlesztése, az élelmiszer- és italszolgáltatókat is felkarolja és még inkább a gasztronómiai ágazati kereslet felé fordul.

Az idei Anuga kiállítás partner országa Olaszország lesz a 11.2 csarnokban.

Eu’Vend

2011 szeptember 8-10 között az ötödik alkalommal startol .A vásár fókuszában az eladó-és termékautómaták, továbbá ( élelmiszer és nem élelmiszer) töltőautómaták, üzemeltetési rendszerek, fizetési rendszerek és szolgáltatások állnak- emelte ki DR Aris Kaschefi, a Német Vending-Automata-Üzemeltetők Szövetségének ügyvezetője igazgató helyettese.

Kapcsolódó cikkeink