Irodaszerek a METRO honlapjáról

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 03. 01. 23:20

– A METRO az elektronikus kereskedelem több területén is elindult tavaly nyáron, ennek egyik fontos eleme volt a komplex megoldásokat kínáló, kényelmes és időt megtakarító www.metroirodaszer.hu oldal. Ennek segítségével partnereink az üzletmenetükhöz szükséges irodaszereket meg tudják vásárolni, hiszen minden, az irodában szükséges eszköz megrendelhető. Ha 14 óráig a vevő leadja rendelését, akkor már másnap kiszállításra is kerülnek a megrendelt termékek – mondja Krubl Yvett, a METRO Kereskedelmi Kft. kommunikációs menedzsere.

Az oldalon található termékeket nagy mennyiségben, közvetlenül a gyártóktól szerzik be, így kedvező árakat tudnak elérni. Emellett a METRO különösen kompetens szereplő ezen a piacon, hiszen teljes körű élelmiszer-választékot is tud nyújtani partnerei számára, amikre szükségük van az irodák napi szükségleteinek kielégítéséhez.

– Területi képviselő kollégák mutatják be az oldal használatának előnyeit, egyben egyedi ajánlatokkal, szaktanácsadással segítenek, szakmai támogatást nyújtanak egy-egy vállalkozás költséghatékony irodaitermék-felhasználásának megtervezésében. Emellett folyamatosan tájékoztatatást adnak a METRO-ban elérhető új termékekről, szolgáltatásokról – ismerteti Krubl Yvette. – Az ő áldozatos munkájukat egészíti ki a legteljesebb szolgáltatás nyújtásában a telefonos ügyfélszolgálatunk, kérdések, kérések esetén. A tavalyi év a piacra lépésről, a piaci bevezetésről szólt, az idei viszont arról, hogy egyre szélesebb körben tegyük elérhetővé a szolgáltatást.

Kapcsolódó cikkeink