Irány az orosz piac – a HITA segítségével

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 03. 10. 11:15

„A HITA a Keleti Nyitás régióiba tartozó országokban, így Oroszországban is – az eddigi stratégiánknak megfelelően – többféle platformot biztosít ahhoz, hogy a magyar cégek orosz partnerre találhassanak.

Bodocs Robert_opt

A kapcsolatok kialakításának érdekében üzletember-találkozókat szervezünk, szakkiállításokon és vásárokon a magyarországi standon való megjelenést biztosítjuk cégek számára, a miniszteri, miniszterelnöki utakhoz kapcsolódóan üzletember-delegációkat szervezünk, kiadványokat készítünk az adott reláció üzletemberei számára (Hungarian Investments Projects, Investing Guide), valamint Gazdasági Vegyesbizottsági Üléseket szervezünk, de a külföldi piacra jutáshoz segítséget kívánunk nyújtani képzéseinkkel, elsősorban a komplex HITA – KKV Akadémia rendezvénysorozatunkkal is.

Elmondhatjuk, hogy az exportőr cégek gyakran szembesülnek az eltérő üzleti kultúrából eredő nehézségekkel, hiszen a hazaitól különböző elosztási csatornák és a fogyasztási szokások mind olyan jellemzők, amelyekre a sikeres gazdasági kapcsolat megteremtésének érdekében kiemelten oda kell figyelni. Orosz piacon régóta jelen lévő cégektől tudjuk, hogy például az orosz nyelv ismerete nélkül nehezen tud üzleti kapcsolatokat kialakítani egy hazai kkv.

Orosz partnereink számára teljes körű projektmenedzsmentet kínálunk, a telephely-felkutatástól és beszállítókereséstől kezdve az önkormányzatokkal történő kapcsolatfelvételen át a jogi és pénzügyi tanácsadásig. After care programunkban pedig folyamatosan nyomon követjük a már létrejött befektetések megvalósulását, a befektető elégedettségét.

A kapott eredmények hozzásegítenek bennünket ahhoz, hogy a HITA mind a magyarországi, mind pedig a külföldi partnerei számára gyakorlatközpontú és eredményorientált tanácsadást tudjon nyújtani.

www.hita.hu

Kapcsolódó cikkeink