„Ipar Napjai” kiállítás a Hungexpon

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 05. 04. 00:01

Az Industria, az ElectroSalon, a Chemexpo és a Securex mellett idén az Ökotech kiállítás is csatlakozott a Hungexpo Zrt. ipari bemutatóihoz. Az öt kiállítást “Ipar Napjai” néven, egy időben rendezik meg, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

Május 4-től négy napon át tart nyitva Magyarország legjelentősebb ipari marketing-kommunikációs fóruma, ezúttal 16 ország közel 500 kiállítójával. Az Ökotech csatlakozásával az Ipar Napjain átfogó tematika fogadja a szakembereket és az érdeklődő nagyközönséget. Az öt ágazat együttes bemutatkozása a szakmai információszerzés, a piaci tájékozódás, és a konkrét üzletkötés lehetőségét is biztosítja.
A kiállítások legjelentősebbje az Industria. A most 16. alkalommal sorra kerülő ipari szakkiállításon gépgyártó és hegesztéstechnikai, energetikai, beszállítóipari és logisztikai cégek mutatkoznak be.
Az ElectroSalon – 4. nemzetközi elektronikai, elektrotechnikai és automatizálási szakkiállítás évente jelentkezik az "Ipar Napjai" seregszemléjén.
A vegyipart és műanyagipart felvonultató, két évente jelentkező Chemexpo iránt is nagy a külföldi érdeklődés. A kiállítás szakmai partnere a Magyar Gumiipari Szövetség, a Magyar Vegyipari Szövetség és a Magyar Műanyagipari Szövetség.
A tizedik nemzetközi munka-, tűz- és biztonságvédelmi kiállítás, a Securex 2010, a legújabb munka-, tűz és biztonságvédelmi termékek, szolgáltatások bemutatása mellett szakmai konferenciákkal várja a piaci szereplőket.
Az Ipar Napjaihoz idén először csatlakozik az Ökotech. A 10. nemzetközi környezetvédelmi szakkiállítás tematikája a környezettudatos gondolkodást, az ipari termelésben meghatározó környezetvédelmi elvárásokat mint minden ágazatban megkerülhetetlen piaci tényezőt mutatja be. Szászország kollektív nemzeti standon mutatkozik be.
Az Ipar Napjaihoz h-25 konferencia csatlakozik. A tanácskozásokon kiemelt szerepet kap a környezetvédelem és az energiahatékonyság kérdése, a kutatás-fejlesztési lehetőségek, a válságkezelés és az innováció. A kiállítás keddtől péntekig várja a szakembereket, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban – írja az MTI nyomán az Origo.
Kapcsolódó cikkeink