Instant újdonság az Omnián belül
Új technológiával készült instant kávéval, az Omnia Instant Freeze Drieddel bővült a Sara Lee kávéválasztéka.A Freeze Drying eljárás lényege, hogy a kávékoncentrátumot előbb lefagyasztják –45 fokra, majd vákuum alatt felmelegítik körülbelül –25 fokra. Ezzel a kíméletes vízkivonással a kávé tartósan megőrzi friss zamatát.
Megjelenésében is egyedi színfolt a polcokon az új Instant Freeze Dried: kúp alakú csomagolása magára irányítja a figyelmet.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További innovációs termékek
Alufix Prémium 3in1 Airfryer Sütőpapír
A piacon egyedülálló 3in1 szilikonozott sütőpapír. Alkalmazható: forrólevegős sütőhöz, multicookerhez…
Tovább olvasom >Verbena Menta-alma cukorka C- és D-vitaminnal 60 g
A már jól ismert Verbena gyógynövényes cukorkák legújabb íze, amely…
Tovább olvasom >PEKÁNDIÓS FONOTT FORNETTI ÉS MÁLNÁS KORONA
A Pekándiós fonott és a Málnás korona nemcsak megjelenésében, hanem…
Tovább olvasom >