Instant újdonság az Omnián belül
Új technológiával készült instant kávéval, az Omnia Instant Freeze Drieddel bővült a Sara Lee kávéválasztéka.A Freeze Drying eljárás lényege, hogy a kávékoncentrátumot előbb lefagyasztják –45 fokra, majd vákuum alatt felmelegítik körülbelül –25 fokra. Ezzel a kíméletes vízkivonással a kávé tartósan megőrzi friss zamatát.
Megjelenésében is egyedi színfolt a polcokon az új Instant Freeze Dried: kúp alakú csomagolása magára irányítja a figyelmet.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További innovációs termékek
1664 Blanc most még stílusosabban, új csomagolásban
Az 1664 Blanc egy könnyed, citrusos és frissítő búzasör, amelynek…
Tovább olvasom >Nestea 330 ml
A Nestea két legközkedveltebb, frissítő, gyümölcsös íze, a citrom és…
Tovább olvasom >HULALA és GRAN CUCINA termékcsalád – A megbízható minőség ÚJ ARCA!
Megújul a Hulala és Gran Cucina termékek csomagolása, új designt…
Tovább olvasom >