Instant újdonság az Omnián belül
Új technológiával készült instant kávéval, az Omnia Instant Freeze Drieddel bővült a Sara Lee kávéválasztéka.A Freeze Drying eljárás lényege, hogy a kávékoncentrátumot előbb lefagyasztják –45 fokra, majd vákuum alatt felmelegítik körülbelül –25 fokra. Ezzel a kíméletes vízkivonással a kávé tartósan megőrzi friss zamatát.
Megjelenésében is egyedi színfolt a polcokon az új Instant Freeze Dried: kúp alakú csomagolása magára irányítja a figyelmet.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További innovációs termékek
Mizo epres-popcorn ízű tej
A Valentin-napi időszakra a Mizo új epres-popcorn ízű tejitallal készült,…
Tovább olvasom >KitKat Ball 36 g, 140 g
A KitKat Ball falatnyi, könnyen megosztható drazsék formájában járul hozzá…
Tovább olvasom >NESCAFÉ® Cappuccino
Az új NESCAFÉ® Cappuccino finom habrétegével arra született, hogy a…
Tovább olvasom >