Instant újdonság az Omnián belül
Új technológiával készült instant kávéval, az Omnia Instant Freeze Drieddel bővült a Sara Lee kávéválasztéka.A Freeze Drying eljárás lényege, hogy a kávékoncentrátumot előbb lefagyasztják –45 fokra, majd vákuum alatt felmelegítik körülbelül –25 fokra. Ezzel a kíméletes vízkivonással a kávé tartósan megőrzi friss zamatát.
Megjelenésében is egyedi színfolt a polcokon az új Instant Freeze Dried: kúp alakú csomagolása magára irányítja a figyelmet.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További innovációs termékek
Coccolino Wonder Wash mosógél
A Coccolino Wonder Wash megoldást kínál a felgyorsult mindennapokra: az…
Tovább olvasom >Tormaricum zöldségkrémek
Bemutatkozik a Tormaricum új termékcsaládja, melynek első három tagja a…
Tovább olvasom >HARIBO Mega-Roulette F!ZZ 45 g
Ha folyton úton vagy, rohansz reggel, rohansz este, és a…
Tovább olvasom >