Innovatív Élelmiszerlánc Konferencia 2015: szakmai nap az élelmiszerágazat szereplőinek
Innovatív Élelmiszerlánc Konferencia 2015 címmel szakmai napot tartanak az élelmiszerágazat szereplőinek a Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Karán. A konferencia fő üzenete, hogy az élelmiszerágazat stratégiai fontosságú terület Magyarország számára, ugyanakkor az innováció, vagyis a megújulás, fejlődés képessége nem csak lehetőség, hanem kényszer is az élelmiszervállalkozások számára.
A szakmai program érinti az ágazat stratégiai kérdéseit, a közeljövőben megnyíló fejlesztési programokat és forrásokat, az élelmiszervállalkozások és a hazai egyetemek együttműködésében rejlő lehetőségeket, illetve bemutatja azokat az állami intézkedéseket, amelyek a magyar termékek külpiaci megjelenését elősegíthetik. A rendezvényen a Földművelésügyi Minisztérium, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Külgazdasági és Külügyminisztérium is rangos előadókkal képviselteti magát.
A rendezvény minden résztvevő számára ingyenes, regisztrációs lehetőség és program a www.foodconf.hu honlapon található.
Kapcsolódó cikkeink
Fókuszban a csomagolóanyagok – konferencia
Csomagolóanyagot gyárt? Saját márkás terméket szállít be valamely kereskedelmi láncnak?…
Tovább olvasom >Lezajlott a NÉGYOSZ munkakonferenciája – Új párbeszéd indult a növényi alapú táplálkozásról
A NÉGYOSZ szervezésében egy úttörő szakmai esemény zajlott, amely a…
Tovább olvasom >Üzleti tervezéshez egy kis segítség
A CEONET Klub és az Egyensúly Intézet újabb közös eseményre…
Tovább olvasom >További cikkeink
A magyar torma virágzik – mégis nehéz helyzetben vannak a termelők
Bár 2024-ben tovább nőtt a magyar tormaexport volumene, és a…
Tovább olvasom >Erős Pistás pogácsával rukkolt elő az Univer és a Lipóti Pékség
Omlós, mégis nagy erő van benne, egyesíti a túrós-tejfölös könnyedséget…
Tovább olvasom >Nem áll meg 2025-ben sem a SPAR fejlődése: két budapesti áruház újult meg 580 millió forintból
Mintegy 580 millió forintos beruházással megújult két budapesti SPAR szupermarket.…
Tovább olvasom >