Innovatív Élelmiszerlánc Konferencia 2015: szakmai nap az élelmiszerágazat szereplőinek
Innovatív Élelmiszerlánc Konferencia 2015 címmel szakmai napot tartanak az élelmiszerágazat szereplőinek a Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Karán. A konferencia fő üzenete, hogy az élelmiszerágazat stratégiai fontosságú terület Magyarország számára, ugyanakkor az innováció, vagyis a megújulás, fejlődés képessége nem csak lehetőség, hanem kényszer is az élelmiszervállalkozások számára.
A szakmai program érinti az ágazat stratégiai kérdéseit, a közeljövőben megnyíló fejlesztési programokat és forrásokat, az élelmiszervállalkozások és a hazai egyetemek együttműködésében rejlő lehetőségeket, illetve bemutatja azokat az állami intézkedéseket, amelyek a magyar termékek külpiaci megjelenését elősegíthetik. A rendezvényen a Földművelésügyi Minisztérium, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Külgazdasági és Külügyminisztérium is rangos előadókkal képviselteti magát.
A rendezvény minden résztvevő számára ingyenes, regisztrációs lehetőség és program a www.foodconf.hu honlapon található.
Kapcsolódó cikkeink
Fókuszban a csomagolóanyagok – konferencia
Csomagolóanyagot gyárt? Saját márkás terméket szállít be valamely kereskedelmi láncnak?…
Tovább olvasom >Lezajlott a NÉGYOSZ munkakonferenciája – Új párbeszéd indult a növényi alapú táplálkozásról
A NÉGYOSZ szervezésében egy úttörő szakmai esemény zajlott, amely a…
Tovább olvasom >Üzleti tervezéshez egy kis segítség
A CEONET Klub és az Egyensúly Intézet újabb közös eseményre…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új adónem bevezetését javasolja az Európai Bizottság
Az Európai Bizottság a közelmúltban javaslatot tett az Európai Unió…
Tovább olvasom >Egy különleges együttműködés az Unicum Riserva és a beck@grecsó duó között: útjára indult a „szeretet vessző béke”
Az Unicum Riserva támogatásában márciusban debütált a beck@grecsó formáció új…
Tovább olvasom >Újabb elismerés a Borsodi Sörgyár jó munkahelyi gyakorlataiért
Második alkalommal ítélték oda a Borsodi Sörgyárnak a Sokszínű és…
Tovább olvasom >