Innovatív Élelmiszerlánc Konferencia 2015: szakmai nap az élelmiszerágazat szereplőinek
Innovatív Élelmiszerlánc Konferencia 2015 címmel szakmai napot tartanak az élelmiszerágazat szereplőinek a Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Karán. A konferencia fő üzenete, hogy az élelmiszerágazat stratégiai fontosságú terület Magyarország számára, ugyanakkor az innováció, vagyis a megújulás, fejlődés képessége nem csak lehetőség, hanem kényszer is az élelmiszervállalkozások számára.
A szakmai program érinti az ágazat stratégiai kérdéseit, a közeljövőben megnyíló fejlesztési programokat és forrásokat, az élelmiszervállalkozások és a hazai egyetemek együttműködésében rejlő lehetőségeket, illetve bemutatja azokat az állami intézkedéseket, amelyek a magyar termékek külpiaci megjelenését elősegíthetik. A rendezvényen a Földművelésügyi Minisztérium, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Külgazdasági és Külügyminisztérium is rangos előadókkal képviselteti magát.
A rendezvény minden résztvevő számára ingyenes, regisztrációs lehetőség és program a www.foodconf.hu honlapon található.
Kapcsolódó cikkeink
Lezajlott a NÉGYOSZ munkakonferenciája – Új párbeszéd indult a növényi alapú táplálkozásról
A NÉGYOSZ szervezésében egy úttörő szakmai esemény zajlott, amely a…
Tovább olvasom >Üzleti tervezéshez egy kis segítség
A CEONET Klub és az Egyensúly Intézet újabb közös eseményre…
Tovább olvasom >Szorosabb gazdasági és turisztikai partnerségre számíthatunk Montenegróval
Montenegró Magyarország számára kiemelten fontos partner, és a magyar kormány…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új fejezet nyílt a Pizza Hut történetében: Magyarországi modell alapján újulhat meg az étteremlánc
Szeptember 12-én vágták át a szalagot Pécs legnépszerűbb sétálóutcájában, a…
Tovább olvasom >Már 150 millió darab palackot, üveget és alumínium dobozt váltottak vissza a Lidl áruházakban
Mérföldkőhöz érkezett az új visszaváltási rendszerben a Lidl Magyarország. A…
Tovább olvasom >Stílus újragondolva- megújult a Hungaria pezsgő!
Új, a stílust és az eleganciát még inkább hangsúlyozó külsővel…
Tovább olvasom >