Innovatív Élelmiszerlánc Konferencia 2015: szakmai nap az élelmiszerágazat szereplőinek
Innovatív Élelmiszerlánc Konferencia 2015 címmel szakmai napot tartanak az élelmiszerágazat szereplőinek a Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Karán. A konferencia fő üzenete, hogy az élelmiszerágazat stratégiai fontosságú terület Magyarország számára, ugyanakkor az innováció, vagyis a megújulás, fejlődés képessége nem csak lehetőség, hanem kényszer is az élelmiszervállalkozások számára.
A szakmai program érinti az ágazat stratégiai kérdéseit, a közeljövőben megnyíló fejlesztési programokat és forrásokat, az élelmiszervállalkozások és a hazai egyetemek együttműködésében rejlő lehetőségeket, illetve bemutatja azokat az állami intézkedéseket, amelyek a magyar termékek külpiaci megjelenését elősegíthetik. A rendezvényen a Földművelésügyi Minisztérium, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Külgazdasági és Külügyminisztérium is rangos előadókkal képviselteti magát.
A rendezvény minden résztvevő számára ingyenes, regisztrációs lehetőség és program a www.foodconf.hu honlapon található.
Kapcsolódó cikkeink
Fókuszban a csomagolóanyagok – konferencia
Csomagolóanyagot gyárt? Saját márkás terméket szállít be valamely kereskedelmi láncnak?…
Tovább olvasom >Lezajlott a NÉGYOSZ munkakonferenciája – Új párbeszéd indult a növényi alapú táplálkozásról
A NÉGYOSZ szervezésében egy úttörő szakmai esemény zajlott, amely a…
Tovább olvasom >Üzleti tervezéshez egy kis segítség
A CEONET Klub és az Egyensúly Intézet újabb közös eseményre…
Tovább olvasom >További cikkeink
Történelmi csúcson a vállalati fúziók – gyorsabb eljárásokkal, mesterséges intelligenciával dolgozik a GVH
2024-ben rekordszámú vállalati összefonódás történt Magyarországon, az érintett cégek összesített…
Tovább olvasom >Ismét csökken a tojás ára a Lidl-ben
Idén másodszor csökkenti az egyik legfontosabb alapélelmiszer árát a Lidl,…
Tovább olvasom >Pisztáciaboom a világban – sok helyen kedvenc snack lesz
A pisztácia iránti kereslet világszerte folyamatosan nő, és a globális…
Tovább olvasom >