Innovációk az energiahatékonyság szolgálatában

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 12. 01. 07:08

A Svédországban alapított ABB innovatív technológiák vezető fejlesztője és szállítója az energetikai termékek, a robotika és hajtások, az ipari automatizálás és az energetikai hálózatok terén.

Termékeit világszerte a közüzemi energiaszektorban, az iparban, a közlekedésben és az infrastrukturális szektorban működő vevőinek kínálja.

Taira-Julia Lammi

– Az ABB-nél nagy hangsúlyt fektetünk a svéd értékekre, úgymint a termékek és a szolgáltatások magas színvonala; a fenntarthatóság és megújuló energia; a kiváló minőségű munkaerő és jelentős befektetés az oktatásba; valamint az innováció és az Ipar 4.0 – fejti ki Taira-Julia Lammi, az ABB Mérnöki, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója.

Az innováció terén több mint 125 éves múlttal rendelkező ABB napjainkban az ipari digitalizálás jövőjét formálja, meghatározó szerepet játszik az energetika átalakításában és a negyedik ipari forradalomban is. Az ABB több mint 100 országban működik, és 136 000 főt alkalmaz. A vállalat 2016-ban ünnepelte magyarországi működésének 25. évfordulóját.

– Minden termékünknél elsőszámú szempont a megbízhatóság, a fenntarthatóság és az energiahatékonyság. Vállalatunk arra törekszik, hogy az ipari üzemekben és az otthonokban minden területen javuljon az energiahatékonyság – teszi hozzá Taira-Julia Lammi. //

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink