Magazin: Innovációval ötvözi a hagyományt a Pasta Berruto
A 19. század vége óta működő Pasta Berruto 2015-ben döntött úgy, hogy 30 millió eurós beruházással bővíti Carmagnolában működő tésztagyártó üzemét tíz év alatt. A cég hitvallása szerint a hagyomány és innováció egy tőről fakad. Ez a szellemiség pedig abszolút áthatja a cég termékkínálatát: a Regionali 1881 termékcsalád a hagyomány szimbóluma, de az egyes régiók tésztái is mind kézműves eljárással készülnek.
Az innovációt a poharas tésztaételek, a bio és teljes kiőrlésű biotermékek, valamint két gluténmentes variáns képviselik.
A 100%-ban olasz, eredeti Berruto Pasta Cup a gyors elkészíthetőséget minőségi hozzávalókkal ötvözi. A termékcsaládot a keleti tésztaételek koncepciója ihlette, és célja, hogy megtalálja a poharas tésztaételek fogyasztásának olasz módját.
Kapcsolódó cikkeink
VEGART Tiramisu 120 g, növényi alapú vegán desszert
A Tiramisu hagyományos olasz desszert vegán alternatívája, mely a hazai…
Tovább olvasom >Gluténmentes kedvencünk is versenybe száll a KMÉ-védjegyért
A gluténmentes életet is átitatja a kiválóság, hiszen rizzsel és…
Tovább olvasom >Glutén nélkül – új ízek, új lehetőségek
A gluténmentes termékek piaca az utóbbi években jelentős átalakuláson ment…
Tovább olvasom >További cikkeink
Magyar szakembert lett a Danone kelet- és közép-európai értékesítési vezetője
Bolyós Enikő idén júliustól budapesti székhellyel szervezi és irányítja a…
Tovább olvasom >Friss kutatás: a magyarok közel fele nem használ fényvédő krémet, ráadásul a déli órákban sem kerülik a napfényt
Egy friss, reprezentatív kutatás szerint a magyar lakosság mindössze 8…
Tovább olvasom >Rekordbírsággal majdnem 400 millió forintra büntette a GVH a Bookingot
Nem teljesítette maradéktalanul a korábbi jogsértések megszüntetését előíró kötelezettségeit a…
Tovább olvasom >