Magazin: Innovációval ötvözi a hagyományt a Pasta Berruto
A 19. század vége óta működő Pasta Berruto 2015-ben döntött úgy, hogy 30 millió eurós beruházással bővíti Carmagnolában működő tésztagyártó üzemét tíz év alatt. A cég hitvallása szerint a hagyomány és innováció egy tőről fakad. Ez a szellemiség pedig abszolút áthatja a cég termékkínálatát: a Regionali 1881 termékcsalád a hagyomány szimbóluma, de az egyes régiók tésztái is mind kézműves eljárással készülnek.
Az innovációt a poharas tésztaételek, a bio és teljes kiőrlésű biotermékek, valamint két gluténmentes variáns képviselik.
A 100%-ban olasz, eredeti Berruto Pasta Cup a gyors elkészíthetőséget minőségi hozzávalókkal ötvözi. A termékcsaládot a keleti tésztaételek koncepciója ihlette, és célja, hogy megtalálja a poharas tésztaételek fogyasztásának olasz módját.
Kapcsolódó cikkeink
Menteshelyek ez év kedvenc helyei
Idén harmadik alkalommal került meghirdetésre a Menteshelyek kedvenc helyei verseny. Egyre…
Tovább olvasom >Franchise-hálózatának bővítésére és az olasz biotermékekre fókuszál a Carrefour Italia
A franchise-hálózat bővítésével és az Act for Food program erősítésével…
Tovább olvasom >Egyre több egészséges élelmiszer fogy Olaszországban
Továbbra is dinamikusan nő Olaszországban az egészséges élelmiszerek, köztük a…
Tovább olvasom >További cikkeink
KSH: novemberben a kiskereskedelmi forgalom az előző év azonos időszakit 4,1, az előző havit 0,6 százalékkal haladta meg
2024. novemberben a kiskereskedelem forgalmának volumene a nyers adat szerint…
Tovább olvasom >NGM: láthatóan kezd visszatérni a lakosság bizalma
A kormány azon dolgozik, hogy a gazdaság jobban teljesítsen, így…
Tovább olvasom >Fidelity Kitekintés 2025: Az USA készen áll a reflációra
A republikánusok fölényes győzelme a novemberi választásokon jelentősen megváltoztatta a…
Tovább olvasom >