Innovációs hubot indít az M&S Food januártól
Az M&S Food januárban tervezi elindítani innovációs hubját. A fókusz a robbanásszerű innováción és piacvezető termékek megalkotásán lesz.
A kezdeményezés része az M&S innovatív termékfejlesztő stratégiájának, amellyel a szektort érintő legnagyobb kihívásokra kíván reagálni.
A hub csapata a brand piacvezető innovációira épít majd. A hub abban is segíti az M&S-t, hogy fejlessze fenntartható megoldásait, többek között a növényi alapú élelmiszereket, és a műanyagcsomagolás mennyiségének csökkentését.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Állatjólét és fenntarthatóság – Az európai állattenyésztők 2030-ig tartó jövőképe
Az állattenyésztési élelmiszerláncban tevékenykedő, hasonló gondolkodású uniós partnerekből álló „Európai…
Tovább olvasom >Kiemelt cél a hazai borágazat sikere és támogatása
A magyar borászat továbbra is a hazai agrárium egyik legfontosabb…
Tovább olvasom >Iványi – Bio Csirke
Egy új, régóta várt termékkört szeretnénk bemutatni, az Iványi brand…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogottabb eredményt hozott az ősz az idegenforgalomban
A nyári szezon növekedése után az ősz első hónapja visszafogottabb…
Tovább olvasom >Nagy Márton: A hazai fogyasztás erősödik
A hazai fogyasztás erősödik, a belső kereslet és az ettől…
Tovább olvasom >Csokiláz és pikáns rendelések – a magyarok így ünneplik a halloweent
Különleges rendelések és új édességtrendek Közép-Európában: egyre népszerűbbek az intim…
Tovább olvasom >