Innováció a boldog babákért

Szerző: Trademagazin Dátum: 2019. 10. 09. 13:01

A babák ellátásánál a táplálásuk után a legfontosabb kérdést talán a pelenkázásuk jelenti. A megfelelő pelenka természetesen bent tartja, amit kell, ezáltal biztosítja a gyerekek – na meg a szülők – jó közérzetét.

Milyen a jó pelenka?


Az elsődleges szempont a kiválasztásánál, hogy megfeleljen a baba súlyának és testalkatának – ezekről a termék csomagolásán olvashatunk információkat. Ha a gyermek hasánál barázdák képződnek a pelenkán vagy ha a rögzítő fülek feladás után oldalt vannak, akkor eggyel nagyobb méretet kell választani, ha a fülek szinte összeérnek, akkor pedig kisebbet. Ha jó a méret, akkor nem csúszik el, nem vág be, nem hagy nyomot a bőrön.

Ugyanilyen fontos, hogy a nedvességet magába zárja a pelenka, ezáltal a baba bőre száraz maradjon. A termék felülete nem irritálhat, szigeteljen, de közben legyen jó légáteresztő is.
Nagyobb gyerekeknél fizikai felépítésükből következően eltérő pelenka válhat be a fiúknál és a lányoknál.
Minden gyermek más és más, így elképzelhető, hogy többféle típust végig kell próbálnunk, mire megtaláljuk az adott időszakra tökéletes terméket.

Az ALDI Mylove megújuló pelenkái megkönnyítik a szülők döntését. A továbbfejlesztett technológiának köszönhetően még több biztonságot és kényelmet nyújtanak a kisbabák számára az új nedvességfelszívó csatornái, melyek a folyadékot a pelenka belsejébe vezetik és három kamrában szivárgásmentesen tárolják. A tökéletesített pelenkákat új csomagolással, de a megszokott alacsony árakon találjuk meg az ALDI polcain.

Mert extra védelem és kényelem jár annak, akit a legjobban szeretünk.

Kapcsolódó cikkeink