Ingyenes e-töltőállomásokat telepít a fővárosban a Penny Market

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 07. 05. 11:30

Ingyenesen használható e-töltőt telepít a Penny Market a Hős utcai és Könyves Kálmán körúti áruházának parkolójába – írja a Világgazdaság Online. Az eszközt már üzembe is helyezték.

penny

Intelligens, gyors és biztonságos smart elektromosautó-töltőket telepítettek a Penny Market üzletlánc Hős utcai és a Könyves Kálmán körúti üzletének parkolójába – adta hírül az áruház sajtóközleményében. Előbbit már igénybe is lehet venni, míg a körúton még csak az eszköz üzembe helyezését ígérik.

A smart töltőoszlop biztonságos, töltési pontonként 22 kW-os töltési teljesítménynek köszönhetően hatszor gyorsabban tölthetik fel ingyenesen elektromos járműveiket a tulajdonosok, mint otthon. A töltési folyamat egyszerű és kényelmes, amelyet a Plug & Charge (Csatlakozz & Tölts) választásával, internet (például okostelefon) segítségével, illetve a telefonos hotline-on keresztül lehet elindítani.

A töltőoszlop további fontos előnye, hogy képes az elektromos járművekkel kommunikálni vagyis az adott autóra vonatkozó aktuális adatokat elérni. A diszkontlánc 2019. január 1-ig további 60 áruházi parkolójában gondoskodik e-töltőállomás kialakításáról. (vg.hu)

Kapcsolódó cikkeink