Ingyen fánk a beoltottaknak

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2021. 03. 23. 11:08

Egy amerikai vállalat ingyen fánkokat kínál azoknak az embereknek, akik beoltották magukat a koronavírus ellen – írja az origo a Fox Business nyomán.  Azonban ez nem minden, mivel nem egyszeri ajánlatról van szó: az oltási papírokat felmutatva 2021 hátralévő részében mindennap a lakosok ingyen jutnak fánkhoz.

 


A Krispy Kreme, a fánkipar egyik legismertebb márkája csábító bejelentést tett, miszerint, akik beoltják magukat a koronavírus ellen, azok 2021 hátralévő részében ingyen juthatnak fánkhoz a vállalatnál. Ehhez csak oltási igazolásukat kell felmutatni. Mindemellett a Fox Business cikkéből az is kiderült, hogy az ott dolgozók akár 4 óra fizetett szabadságra jogosultak annak érdekében, hogy beoltassák magukat.

Dave Skena, a Krispy Kreme marketingigazgatója elmondta:
Mindannyian a lehető leggyorsabban magunk mögött akarjuk tudni a koronavírust és a vele járó nehézségeket, emiatt a vállalat támogatni akar mindenkit, aki beoltja magát a vírus ellen, hiszen az ország biztonságának érdekében teszik.”

Ezenkívül a vállalat március 29-től május 24-ig minden hétfőn ingyenes kávét és fánkot kínál az amerikai lakosoknak. A Krispy Kreme szóvivője kifejtette, hogy a promóció célja, hogy segítse az amerikaiakat ezekben a nehéz időkben. (origo)

 

Kapcsolódó cikkeink