Információs technológiai projekt a Szintézis Informatikai Zrt-nél

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 01. 25. 11:55

Nagysikerű információs technológiafejlesztési projekt valósult meg a győri székhelyű Szintézis Informatikai Zrt-nél. Az Új Széchenyi Terv „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése” pályázaton nyert 4,7 millió forint vissza nem térítendő támogatás segítségével új eszközök beszerzésére kerülhetett sor 11,8 millió forint összköltségben.
A Szintézis Informatikai Zrt. 2002-ben alakult. A vállalkozás számítástechnikai eszközök, hálózati (aktív és passzív) eszközök forgalmazásával és kis- és nagykereskedelmi rendszer bevezetésével illetve üzemeltetésével foglalkozik.

A cég tevékenységi köre kiterjed üvegszál alapú hálózatok építésére is. Az üzembe helyezést minden esetben tesztelési folyamat előz meg, amelynek minőségi feltétele a megfelelő eszközök megléte. Eleddig a szervezet ezeket az eszközöket bérelte. Az Új Széchenyi Terv, Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében 2011.07.11-2011.12.30. között valósult meg a cég székhelyén a beruházás, amelynek során beszerezésre kerültek olyan eszközök, amelyek egy része elősegíti és automatizálja az elektronikus polccímkék nyomtatását és párosítását, a másik része, komoly szolgálatot tesz a hálózatépítés területén. A projekt közvetlenül kapcsolódik az Új Széchenyi Terv által elérendő célokhoz is. Innovatív jellege hozzájárul a vállalkozás prosperáló létének fenntartásához és növeléséhez.

Kapcsolódó cikkeink