Indul a badacsonytomaji Laposa Dal- és Borfesztivál

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 07. 06. 10:17

2011. július 8-9-én hangulatos fesztivál nyílik minden kedves dal- és borszerető ember számára, ahol finom borokkal, és válogatott zenei csemegékkel találkozhatnak. Badacsonytomajon, a Laposa borteraszon az LMT Connection mellett olyan előadók zenéjét élvezhetik, mint Quimby, Takáts Eszter, a Budapest Bár zenészei, és még sokan mások.

A Laposa Dal- és Borfesztivál egyik nehézssúlyú előadója az LMT Connection nevű funk- és soultrió. A megbecsült detroiti csapat vezetője, Leroy Emmanuel a klasszikus soul etalonjának számító, világhírű Motown Records „istállójához” tartozik. Ez alkalommal zenekarához csatlakozik a legendás detroiti Soul Nagykövet, Melvin Davis, illetve a fiatal kanadai zenészgéniusz, Joel Parisien is.

A fesztiválon bor, fröccs és szörpök szolgálnak frissítőül, kísérőként pedig kolbász, virsli, sültek és zsíroskenyér kapható a bejáratnál váltható kuponokért.

Helyszín:
Laposa Borterasz
Badacsonytomaj,
Bogyay Lajos u. 1.

Időpont: 2011. július 8-9.
Kapunyitás: 12 órától

Jegyek kaphatók az Interticket országos jegyirodai hálózatán 2000 Ft/nap áron, amely magában foglal egy poharat és egy borkóstolót.

További információk a Laposa és a Quimby Facebook oldalán, illetve a www.laposa.hu oldalon.
Jegyek: www.jegy.hu címen online bankkártyás és mobiltelefonos fizetéssel.

Kapcsolódó cikkeink