Így tart nyitva a PENNY a március 15.-i hétvégén
A PENNY Magyarország jelentős árfagyasztási intézkedést vezetett be: a vállalat a húskészítmény-választék 70%-ánál befagyasztotta az árakat, így a vásárlók továbbra is a korábbi kedvező vagy csökkentett árakon juthatnak hozzá a termékekhez. Az „infláció stop” az ünnepi időszakban is érvényben marad, így a húsvéti sonkák is változatlan áron kerülnek a polcokra.
A döntés értelmében január óta a sajátmárkás Dárdás és Karát termékek – köztük sonkák, szalámik, szalonnák és kolbászok – továbbra is elérhetők a pénztárcabarát árakon. Az árfagyasztás különösen a húsvéti sonkák esetében kedvező hír, hiszen ezek a termékek a tavalyi árszinten maradnak a PENNY üzleteiben.
Ünnepi nyitvatartás március 15-én
A vásárlóknak érdemes figyelembe venniük az ünnepi nyitvatartási változásokat:
- Március 14-én (péntek) az üzletek a megszokott rend szerint tartanak nyitva.
- Március 15-én (szombat), az állami ünnepnapon valamennyi PENNY üzlet zárva lesz.
- Március 16-án (vasárnap) a boltok ismét a szokásos nyitvatartási rendben várják a vásárlókat.
A húsvéti készülődés jegyében a PENNY továbbra is kedvező árakkal és stabil ellátással igyekszik megkönnyíteni a vásárlók dolgát.
Kapcsolódó cikkeink
Infláció-stopot hirdetett a PENNY
Befagyasztotta az árakat a húskészítmény-választék 70%-ánál a PENNY Magyarország, a…
Tovább olvasom >Prés alatt a gyümölcslépiac
A gyümölcslépiac dinamikusan változó szegmense az FMCG szektornak, ahol a…
Tovább olvasom >A PENNY 2025-ben 3,5 milliárd forintot fordít béremelésre
A PENNY Magyarország 2025-ben 3,5 milliárd forintot fordít béremelésre, amelynek…
Tovább olvasom >További cikkeink
Árréssapka és tájékoztatás: a kormány az ellenőrzések tapasztalatai alapján dönt
A Kormányzati Tájékoztatási Központ közlése szerint egyelőre nem született döntés…
Tovább olvasom >Vállalati Linux-felhasználás már 25 éve
A Clean Center Kft. idén ünnepli, hogy immár 25 éve Linux-alapú…
Tovább olvasom >Új, AI-alapú tervezőeszköz
Az Alibaba International bevezette a Pic Copilot nevű mesterséges intelligencia…
Tovább olvasom >