Így lehet a legegyszerűbben saját napelemes rendszere

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 01. 18. 10:18

Teljes tervezés, engedélyeztetés, kivitelezés, de akár pályázati források felkutatása és garanciális javítás – mindezt kínálja az MVM Partner Zrt. napelemes rendszerek telepítésekor. Az energiaköltségek lefaragásával pedig a beruházás gyors megtérülést garantál.

Referencia_opt

Ma már erre sokféle megoldás létezik, de a legpraktikusabb közülük a napelem, hiszen ez az eszköz rugalmasan felszerelhető gyakorlatilag bármilyen épületre, legyen az egy irodaház vagy bármilyen más telephely. A legfontosabb minden esetben az, hogy a napelemes rendszer az egyedi igényekhez igazodva, személyre szabottan tervezve épüljön ki.

Ezt kínálja az MVM Partner Zrt., amely szolgáltatási csomagja keretében a tanácsadástól a tervezésen és az engedélyeztetésen át egészen a kivitelezésig segít kialakítani a nap energiáját használó áramtermelő rendszereket.

A folyamat kezdetén a napelemek telepítése szempontjából elvégzett felmérést követően díjmenetesen elkészül a telepítésre vonatkozó ajánlat, amely semmire sem kötelezi az esetleges megrendelőt. Amennyiben a vállalkozás úgy dönt, hogy a megújuló energia felhasználása mellett teszi le a voksát, és megrendeli a szolgáltatást, úgy az tartalmazza a teljes beruházást a tervezéstől, a kivitelezésen át egészen az üzembe helyezésig, továbbá az összes engedélyeztetési folyamat és dokumentációs munka is elvégzésre kerül. Az MVM Partner így képes részt venni akár több száz kW-os beépített teljesítményű naperőmű létesítésében is.

Az MVM Partner ezenkívül a szolgáltatás keretében opcionálisan felkutatja a számba vehető pályázati lehetőségeket, és segítséget nyújt azok elkészítésében is, így a beruházási költségek akár jelentős mértékben csökkenhetnek.

Kapcsolódó cikkeink