Így készül a Starbucks a nyárra
A Starbucks bejelentette nyári italkínálatának korai megújítását, válaszul a fokozódó fogyasztói igényekre a frissítő, szezonális ízek iránt. Az új választékban jelentős szerepet kapnak a tonikos jeges kávék három új változatában: a Tonic Water Sparkling Espresso, a Bitter Lemon Sparkling Espresso és a Ginger Ale Sparkling Espresso. Ezenfelül a kínálatot gazdagítják egzotikus rózsaszín frissítők és a napfényes hangulatot idéző ízkombinációk.
A vállalat különös figyelmet fordít a kávékülönlegességek hűsítő hatására, illetve a desszertkedvelők számára is kínál vonzó újdonságokat, mint a Crème Brulée Cream Cold Foam és a Chocolate Cream Cold Brew, melyek a kávézást a cukrászati mesterművekkel ötvözik. A Starbucks továbbra is lehetővé teszi a tejalternatívák díjmentes választását, ezzel is kielégítve a változatos fogyasztói igényeket. Az új termékekkel a vállalat nemcsak a nyári szezon kezdetét ünnepli, hanem a különleges kávéélmények iránti elkötelezettségét is hangsúlyozza.
Kapcsolódó cikkeink
Így maradhat egészséges a haj és bőr a közeledő nyári kánikulában is
A hajformázás, festés és szárítás mind gyengíthetik a haj belső…
Tovább olvasom >Megduplázódott az érdeklődés az északi nyaralások iránt
Egyre többen választják a nyári hőség elkerülésére Észak-Európa hűvös úti…
Tovább olvasom >A jégkrémre egyre inkább desszertként tekintenek a fogyasztók
A meteorológusok szerint megint forró nyárra készülhetünk, amivel indul a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Orbán Viktor: az árréscsökkentést új termékekre is be fogjuk vezetni, ha szükséges
Az árrésszabályozást fenn kell tartani, mert az indokolatlan áremelésekkel szemben…
Tovább olvasom >Egészséges, rostban és fehérjében gazdag húskészítményeket fejlesztettek ki Debrecenben
Új, egészségvédő, rostban és fehérjében gazdag, egyedi bioaktív hatóanyagokat tartalmazó…
Tovább olvasom >A német kiskereskedelmi forgalom csökkent áprilisban havi szinten
Németországban reálértéken 1,1 százalékkal csökkent a kiskereskedelmi forgalom áprilisban havi…
Tovább olvasom >