Így használhatja az Árfigyelő bevásárlólista funkcióját – videóval is segít a GVH

Szerző: Trademagazin Dátum: 2023. 09. 13. 12:38

Sokan használják a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) által működtetett online Árfigyelő rendszer bevásárlólistáját. A GVH most videóval mutatja be az új funkció működését és előnyeit. Az ingyenesen elérhető online Árfigyelőt már több mint 1,2 millió egyedi látogató kereste fel, akik egyre több időt töltenek el a www.arfigyelo.gvh.hu címen elérhető oldalon.

A július elseje óta elérhető online Árfigyelő 62 termékcsoport több száz termékének napi árát mutatja meg, hat kiskereskedelmi lánc mintegy 1200 boltjában. A látogatók egyre többet, már átlagosan 4 perc 20 másodpercet töltenek el az oldalon, amely egyértelmű bizonyítéka annak, hogy használják is a rendszert a magyar fogyasztók, akik pénzt és időt spórolhatnak meg a vásárlásaik során.

Rigó Csaba Balázs, a nemzeti versenyhatóság elnöke augusztus 30-án a GVH Podcast csatornáján jelentette be, hogy az online Árfigyelőben már többfunkciós, szabadon összeállítható, megosztható bevásárlólista is segíti a vásárlókat abban, hogy megtalálják a legjobb ajánlatokat.

A Gazdasági Versenyhivatal most egy videóban mutatja be az új bevásárlólista funkció használatát.

Az online Árfigyelő fejlesztése folyamatos, a felhasználói igényeknek megfelelően fejlesztik a megjelenítés, illetve a szolgálatás térképes funkcióját is. A jövőben lehetőség lesz például csak a környékbeli boltok termékeire szűrni, illetve a tervek között szerepel az Árfigyelő hivatalos mobilapplikációjának kifejlesztése is. A funkcionális fejlesztésekkel párhuzamosan hamarosan tovább bővülhet a rendszerben szereplő termékek köre, illetve újabb kiskereskedők csatlakozhatnak az GVH által működtetett online Árfigyelőhöz.

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink