Időutazás az Auchanban

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 10. 14. 08:00

Az iskolakezdés időszakában, 2014. szeptember 5. – november 6. között az ­Auchan „Arnold és Oszkár utazása az időben” című matricagyűjtő albumot ad ki. A két főhős, az okos kisfiú és társa, a beszélő szurikáta az őskorban, az ókorban és a középkorban él át izgalmas kalandokat. Az album különlegessége, hogy minden egyes képkockáját digitális rajztáblán, kézzel rajzolták. A lektorálást egyetemi és középiskolai oktatók (paleontológus és történész szakemberek) végezték, azt a célt szem előtt tartva, hogy játszva tanuljanak a gyermekek. A matricagyűjtő album bevonja az olvasót is: a gyermekek kérdésekre adhatnak válaszokat, rejtvényt fejthetnek, és izgalmas feladványokat oldhatnak meg.

auchanauchan

A lánc vásárlói minden elköltött 2000 forint után ajándék matricacsomagot kapnak. MasterCard vagy Maestro típusú bankkártyával történő fizetés esetén plusz egy, Auchan vásárlókártyával történő fizetés esetén plusz kettő matricacsomagot kapnak a vásárlók. Az áruházakban pedig időgépes fotófal várja a gyermekeket 10 héten át, ezáltal ők is a történet részeseivé válhatnak.

A megvásárolható albumba a gyerekek maguk ragaszthatják be a színes matricákat, melyek számának növekedésével válik egyre teljesebbé a két hős története. Összesen 166 matrica gyűjthető, minden fejezetet egy nagyobb, több matricából álló kép zár. Az ajándék matricák mellett 99 forintért meg is vásárolható a csomag, melyben 5 darab matrica található. A matricagyűjtő album 590 forintért vásárolható meg

Kapcsolódó cikkeink