Idén is várja a SignExpo és a PPDexpo

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 03. 24. 11:20

Előregisztrációs díjmentes belépéssel várja a két szakkiállítás az FMCG ágazat szakembereit, a kreatív csomagolástól kezdve, a nagyformátumú nyomtatáson át, egészen az üzleti reklámdekorációig tartó kínálatával március 28-30. között a BOK (volt Syma) Csarnokban.

Idén felfokozott várakozás előzi meg az együttesen print iparágnak nevezett, a printed-média, print-packaging, és a reklámdekorációs szakmák idei hazai seregszemléjét, a PPDexpo és SignExpo kiállításokat és a kísérő rendezvényeket összefogó PPFest össz-szakmai fesztivált. Egyre jobban érzékelhető hazánkban is a 2016-os drupa hatása, az ott bemutatott új technológiák, anyagok, kreatív megoldások lendületet adtak a termék előállítóknak és beszállítóiknak egyaránt.

A SIGN kiállítás elsősorban a kreatív, marketing és kommunikációs szakemberek igényeit kívánja kielégíteni, innovatív megoldásokat kínálva legyen szó termékcsomagolásról, címkézésről, image építésről, reklámról, sajtótermékekről, perszonalizációs lehetőségekről, vagy éppen POS, POP eszközök előállításáról. Ma már a csomagolás, a nyomtatás mellett az üzleti reklámdekoráció is a termék eladásának, a hozzáadott érték növelésének, a piaci részesedé növelésének, és ezáltal az elérhető, a minél nagyobb extraprofit elérésének pótolhatatlan eszköze.

A rendezvényre történő gyors, kényelmes, és költségmentes belépés lehetőségével mindenki élhet, aki igénybe veszi az előregisztrációs lehetőséget!

Látogatói regisztráció: http://www.regexpo.hu/PPD/reg.php?tip=9&meghivo=57

Programok és kiállítói lista: www.signexpo.hu

Kapcsolódó cikkeink