Idén tíz százalékkal csökkent a cafeteria összege
Az idén 2010-hez képest 10 százalékkal csökkent az átlagos cafetéria-keret összege, átlag 276.842 forint lett – olvasható a humánügyviteli szolgáltató Nexon Kft. legfrissebb felmérésében, amelyet az MTI-hez is eljuttatott.
A csökkenés oka a szakértők szerint a koncentráltabb költségerőforrás gazdálkodás. Az öt legnépszerűbb kafetéria elem: az étkezési utalvány, az üdülési csekk, az egészségpénztár, a helyi bérlet, valamint a nyugdíjpénztár, ezek együtt a keret 87,8 százalékát teszik ki. Az étkezési utalvány választási arányát tovább növelte – 31,7 százalékra -, hogy meleg és hideg ételek vásárlásánál is fel lehet használni
A népszerű elemek mellett szól a minimális adminisztrációs igény és az, hogy a felhasználás a napi életvitelhez köthető – írja a ProfitLine.hu.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Sör felsőfokon
A BGE Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar magyar sörkultúráról szóló…
Tovább olvasom >Hóna alatt konyhapultjával… – A nap videója
Íme egy profi eszköz főzni tudók kempingezéséhez: a ComplEAT a…
Tovább olvasom >Tányérok manga stílusban – A nap képe
Manga – kissé talán leegyszerűsítve – a japán képregények neve;…
Tovább olvasom >