Idén is elindul a Tesco Frissdiplomás Program

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 02. 24. 11:30

Magyarország legnagyobb kiskereskedelmi vállalataként olyan kíváncsi és energikus fiatalok jelentkezését várja a Tesco, akik szeretnék felfedezni, megérteni és működtetni ezt a nagy, komplex és folyamatosan változó szervezetet. A Frissdiplomás Programmal nem csupán lehetőséget, de biztos állást és tiszta jövőképet biztosít leendő kollégáinknak az áruházlánc.

Tesco-frissdiploma

Immáron 8. alkalommal indítja el Frissdiplomás Programját a Tesco, melynek során a vállalat a következő 6 területre várja a jelentkezőket: működésfejlesztés, minőségbiztosítás, logisztika, pénzügy, beszerzés és marketing. A felvételt nyert frissdiplomások egy részletesen kidolgozott 12 hónapos programon vesznek részt, melynek során betekintést nyernek a Tesco három alapterületének – az áruházak, a logisztikai központok és a központi iroda – működésébe.

A pályakezdők mielőbbi beilleszkedését pontosan kidolgozott orientációs programmal segíti a vállalat, majd a program során folyamatos képzéseket, készségfejlesztő tréningeket biztosít új kollégáinak. Mindemellett a Tesco minden frissdiplomás mellé felkér egy mentort, aki a program teljes ideje alatt segíti a beilleszkedést, és folyamatos támogatást nyújt a fejlődéshez. A mentorok a vállalat felsővezetői körül kerülnek ki.

A program 2015 szeptemberében indul, s a résztvevőknek kezdettől fogva versenyképes fizetést kínál az áruházlánc. A program célja, hogy a frissdiplomás fiataloknak cégen belül hosszú távon biztos munkahelyet biztosítson, és néhány év távlatában már középvezetői státuszt kínáljon nekik.

A kiválasztási kritériumok minden terület esetében az adott követelményektől függően egy kicsit különböznek. A pozíció határozza meg, hogy gazdasági, pénzügyi, logisztikai, marketing vagy élelmiszermérnöki diplomára van-e szüksége a jelentkezőnek, azonban a középfokú angol nyelvtudás, szóban és írásban, alapkövetelmény.

A kiválasztási folyamat elemei, pozíciótól függetlenül, a következők: online angol nyelvi teszt, pszichometriai tesztek (numerikus, verbális és logikai), személyes interjú a vezetőkkel és végül egy napot töltenek el a jelentkezők az Értékelő vagy Kiválasztási Központ készségeket vizsgáló programján.

A jelentkezés határideje 2015. május 3, jelentkezni a www.tesco-frissdiplomas.hu oldalon lehet, ahol további hasznos információk találhatók a programról.

Kapcsolódó cikkeink