Idén először kaptak biokozmetikumok Magyar Termék Nagydíjat

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 09. 04. 11:18

Bio minősítésű kozmetikumokat is díjazott idén a Magyar Termék Nagydíj zsűrije egy újonnan kialakított kategóriában. Az egyik legrangosabb hazai elismeréssel a tavasszal debütált, magyar fejlesztésű és gyártású biokozmetikumokat, valamint a hozzájuk kapcsolódó egyedi kezeléseket tüntették ki. A szakértőkből álló zsűri a bőrszövet vitális működését támogató kozmetikumok egészségre gyakorolt hatását, valamint a hozzájuk kapcsolódó kezelések hatékonyságát díjazta.

myspirit.kincare

Az egyik legrangosabb hazai elismerésnek számító Magyar Termék Nagydíjjal tüntették ki a mySPIRIT skincare biokozmetikumokat, valamint a termékcsaládhoz kapcsolódó kozmetikai kezeléseket. A díj történetében először fordult elő, hogy bio minősítésű kozmetikumokat ismert el a szakértőkből álló zsűri. A kezelések és a termékek különlegessége, hogy a legszigorúbb kritériumok szerint összeválogatott természetes hatóanyagaik nem pusztán felületileg kezelik a bőrpanaszokat, hanem a bőrszövet egészének egészségét állítják a középpontba. Az egyedülálló kezeléseket és biokozmetikumokat többéves munka eredményeként, magyar befektetők támogatásával fejlesztették ki, és a gyártás is Magyarországon történik.

A kozmetikumok és a hozzájuk kapcsolódó speciális kezelések megálmodóinak nem titkolt célja, hogy a természetes bőrápolás népszerűsítésével hosszabb távon az egészséges életmód szemléletének elterjedéséhez is hozzájáruljanak. „Eddig is sok pozitív visszajelzést kaptunk a termékeinkről, de külön öröm, hogy a Magyar Termék Nagydíjjal egy független tagokból álló szakértői zsűri is elismerte az arcápolók és a kezelések eredményességét, ezeknek a hazai fejlesztéseknek az egészséges életmódra gyakorolt pozitív hatását” – mondta el Torhosi Tünde mesterkozmetikus, a mySPIRIT skincare kozmetikumokat forgalmazó cég vezetője. A kozmetikai kezelések az egészségmegőrzés iránt elkötelezett két magyar tulajdonú szállodában, a sárvári Spirit Hotelben és a hévízi NaturMed Hotel Carbonában érhetőek el.

A mySPIRIT skincare biokozmetikumok BIOKONTROLL tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely igazolja, hogy a mezőgazdasági termelésből származó összetevőik aránya több mint 90 százalék, továbbá ezeknek 95 százaléka ellenőrzött biotermelésből származó növényi alapanyag. Az alkotórészek eredete, tisztasága és útja a termőterülettől a késztermékig nyomon követhető. Növényi összetevőiket kézzel gyűjtik be az ökológiai minősítéssel rendelkező, természetes lelőhelyeken vagy a bio gazdaságokban. A többféle típusú, nők és férfiak részére külön kifejlesztett luxus biokozmetikumokhoz egyénre szabott bio illóolaj-keverékekkel és energizált vízzel kiegészített kezelések is társulnak. A mySPIRIT skincare termékpalettája 2014. nyarán természetes eredetű fényvédőkkel, bio illóolaj parfümökkel és bio minősítésű babaápolókkal bővült.

Kapcsolódó cikkeink