I miss my bar! – Hiányzik a kedvenc bárom!

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 04. 28. 12:44

A legegyedibb, legszemélyesebb COVID-ihlette vendéglátós ötlet kétségkívül a mexikói Monterreyben született: A Maverick, semmit nem kérve cserébe, szó szerint magát adja az őket hiányoló vendégeinek. Sőt, minden bár vendégének, hiszen az általuk készített weboldal használata nincs feltételekhez kötve.

 

Ha valaki úgy érzi, hogy már nagyon hiányzik neki kedvenc helyének hangulata, az imissmybar.com megadja neki a vágyott atmoszférát, mi több, személyre szabhatót.

Milyen hangok andalítanának el? A poharak csörgése? A helyiség zsibongása? A vendégek beszélgetése a szomszéd asztalnál? Az italok kiöntésének hangja? Ilyeneket kínál az oldal, de még az eső kopogását az ablakon vagy utcazajt is. Mindezeket külön-külön vagy együtt is hallgathatod, méghozzá hangerejük egyenkénti szabályozásával. Ehhez a megkomponált kakofóniához az oldal még divatos zenéket is ajánl Spotify-on – aztán az egészet végtelenítve élvezheted otthon újságolvasás, rejtvényfejtés, takarítás vagy stílszerűen, iszogatás közben. //

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink