Hüvelyesekből készített lisztet használ a Mulino Bianco kekszeihez
A Barilla Csoporthoz tartozó Mulino Bianco márka két új kekszet vezetett be, melyekhez hüvelyesekből készült lisztet használt. A Cecille keksz csicseriborsó-őrlemény, kakaó és narancshéj, míg a Lentille vöröslencse liszt és darabolt mandula felhasználásával készült.
A cég nyilatkozata szerint a termékek nem tartalmaznak pálmaolajat, színezéket, tartósítószert és hidrogénezett növényi zsírokat, illetve GMO-mentesek. A vállalat küldetésével összhangban („Buono per Te, Buono per Il Pianeta” – Jó neked, jó a bolygónak) a termékek előállításakor szem előtt tartja a fenntarthatóságot és a bolygó jólétét.
Az olasz kekszpiacon vezető, mintegy 34%-os piaci részesedéssel rendelkező Mulino Bianco az olasz vásárlóknak e termékekkel tápláló és egyedülálló, valamint meglepő ízű reggeli alternatívát szeretne kínálni.
Kapcsolódó cikkeink
Új formákkal és új külsővel tér vissza a Barilla Al Bronzo az USA-ba
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Helyi szójából készült növényi joghurtot dob piacra a holland Jumbo
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Magyarországon erősödnünk kell a hüvelyesek fogyasztásában
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Itthon egy robotporszívó, Lengyelországban a legújabb csúcs iPhone vezeti a Black Friday toplistát
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >NGM: biztonságos és tudatos vásárlás a Black Friday ideje alatt, erre érdemes figyelnie a vásárlóknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Black Week a Rossmann-nál: 15% kedvezmény a Rossmann+ tagoknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

