Hüvelyesekből készített lisztet használ a Mulino Bianco kekszeihez
A Barilla Csoporthoz tartozó Mulino Bianco márka két új kekszet vezetett be, melyekhez hüvelyesekből készült lisztet használt. A Cecille keksz csicseriborsó-őrlemény, kakaó és narancshéj, míg a Lentille vöröslencse liszt és darabolt mandula felhasználásával készült.
A cég nyilatkozata szerint a termékek nem tartalmaznak pálmaolajat, színezéket, tartósítószert és hidrogénezett növényi zsírokat, illetve GMO-mentesek. A vállalat küldetésével összhangban („Buono per Te, Buono per Il Pianeta” – Jó neked, jó a bolygónak) a termékek előállításakor szem előtt tartja a fenntarthatóságot és a bolygó jólétét.
Az olasz kekszpiacon vezető, mintegy 34%-os piaci részesedéssel rendelkező Mulino Bianco az olasz vásárlóknak e termékekkel tápláló és egyedülálló, valamint meglepő ízű reggeli alternatívát szeretne kínálni.
Kapcsolódó cikkeink
Helyi szójából készült növényi joghurtot dob piacra a holland Jumbo
A holland Jumbo kiskereskedelmi lánc háromféle növényi alapú joghurtot vezetett…
Tovább olvasom >Magyarországon erősödnünk kell a hüvelyesek fogyasztásában
A bab, borsó és lencsefélék rendkívül változatos és egészséges alapanyagok,…
Tovább olvasom >30 millió euró beruházásával bővíti olaszországi tésztagyártását a Barilla
A Barilla 30 millió eurót invesztál a dél-olaszországi Foggia városában…
Tovább olvasom >További cikkeink
Nagy Márton: A kiskereskedelmi forgalom bővülése 4-5 százalékos sávban van jelenleg
Az idei a gazdasági áttörés éve, 2025 második felében már…
Tovább olvasom >Az élelmiszeripar értékesítési árai 6,1 százalékkal emelkedtek
2025 februárjában az ipari termelői árak átlagosan 8,2 százalékkal meghaladták…
Tovább olvasom >Emelkednek a reálbérek, nő a bizalom, emelkedik a kiskereskedelmi forgalom
Januárban folytatódott a bérek dinamikus emelkedése, állapította meg a legfrissebb…
Tovább olvasom >