Huszonnégymillió forintot adományoz idén a Reál

Szerző: trademagazin Dátum: 2007. 11. 30. 00:00

Tizenkét gyermekalapítvány összesen több mint 24 millió forintban részesül idén a Reál Hungária Élelmiszer Zrt. jóvoltából.

   Idén ötéves az a kezdeményezés, amelynek keretében minden ősszel két hónapon át gyűlnek a jótékony forintok a Reál Hungária Élelmiszer Zrt. üzleteiben. A társaság a sajátmárkás termékek eladásából szeptemberben és októberben befolyt összeg egy részét jótékony célokra fordítja. A vásárlók segítségével ebben az évben több mint 24 millió forint gyűlt össze, amelyet beteg gyermekek gondozásával foglalkozó alapítványok használhatnak fel.


A cég idén is hű maradt a többéves hagyományhoz, amely szerint nem egy szervezetnek nyújt nagyobb összegű anyagi segítséget, hanem az egyes régiókat kiszolgáló tagvállalatok döntenek a területükön működő alapítványok támogatásáról. A társaság vezetése ezzel is hangsúlyozni kívánja emberközpontú beállítottságát, rávilágítva a helyi igények fontosságára.


Az idén összegyűjtött adománnyal együtt a társaság az utóbbi öt évben több mint 87 millió forinttal támogatta budapesti és vidéki kórházak működését.

Kapcsolódó cikkeink